Haberler

Supsan 2012'de Yurtiçi Pazarındaki Lider Konumunu Pekiştirdi

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük motor supabı üreticisi Supsan 2012 yılında da supapta yurtiçi pazarındaki lider konumunu korudu.

2012 yılında 25 milyon doları aşan ciroya imza atan şirketin supap dışındaki ürünlerinin cirosu 2011 yılına göre yüzde 40'lık artış gösterdi.

18 Mart 2013; Borusan Holding kuruluşlarından Supsan 2012 yılında da başarılı bir performans sergiledi. Yurtiçi supap pazarındaki lider konumunu koruyan şirket 25 milyon doların üstünde cirosu ile 2012 yılında da yüksek performans göstermeye devam etti. Supap dışındaki ürünlerde cirosunu 2011 yılına göre yüzde 40 arttırmayı başaran Supsan aynı zamanda 2012 yılında toplam 7 milyonu aşan satış adedine ulaştı.

Üstün hizmet anlayışı

Pazarında lider şirket Supsan supap dışındaki ürünleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye'de ve yurtdışında pek çok otomotiv firmasına ürün sağlayan Supsan yedek parça segmentinde de büyük payıyla lider konumda. Şirket aynı zamanda gayd, tırnak, tij, fincan, motor yatağı, eksantrik mili, silindir kapak, supap lastiği ve şimi, conta gibi ürünler ile de hizmet sunuyor. Supsan 2013 yılında ürün gamını yenilikçi ve kaliteli yeni ürünler ile geliştirmeyi planlıyor.

Ürünlerinde dünya standartlarında kalitesi ve güvenilirliği ile dikkat çeken Supsan müşteri ile ilişkilerinde de iddiasını koruyor. Supsan'ın Müşteri Memnuniyeti anketinde aldığı 91 puan bu konudaki ciddiyetini ve çabasını ortaya koyuyor. Şirket müşterilerinin ve piyasanın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ürün gamlarını sürekli bir şekilde geliştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title