Haberler

Superb Station Şubatta Geliyor

Güncelleme:

Skoda, yeni nesil Superb Sedan'ın ardından, markanın değerlerini ve popülerliğini bir üst basamağa taşıyacak yeni Superb Combi ile yine sınıf lideri olmaya hazırlanıyor.

Superb'in tüm özelliklerini, daha fazla iç mekân genişliği ve yüksek bagaj kapasitesiyle harmanlayan yeni Superb Combi, 2016 yılı Şubat ayından itibaren Türkiye'de de satışa sunulacak. Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, Superb Combi'nin özellikle uluslararası pazarlarda marka bilinirliğine büyük katkı sağlamasının öngörüldüğünü hatırlatırken, "Aracı, gelecek yıl şubat ayında Türkiye'de de satışa sunacağız.

AZ SAYIDA GELECEK

Geniş ve lüks özelliklere sahip bir aile otomobili isteyenleri hedefliyoruz." dedi. Superb Combi'nin, Türkiye'de sınırlı bir pazara hitap ettiğini bildiklerini de belirten Senyücel, "Bu nedenle büyük adetlerde getirmeyi düşünmüyoruz. Asıl itici gücümüz ve iddiamız, Superb Sedan olacak." ifadesini kullandı.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Güçleri 125 ile 280 HP arasında değişen 5 benzinli ve 120 HP'den 190 HP'ye uzanan üç farklı dizel motor seçeneği sunan yeni Superb Combi, Türkiye pazarına ağırlıklı olarak DSG otomatik şanzımanlı 1.6 litre TDI dizel motor ve 2.0 lt 190 HP'lik dizelle getirilecek.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Skoda Memur Alışveriş Otomobil Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Şerefli Beşiktaşlı Mobil-IOS:

Ondan sonra Tayyip şöyle Tayyip böyle ulan bundan 13 sene önce hanginiz biniyordu bu arabalara objektif olun en lüks arabanız Şahindi.böyle arabalara kodamanlardan başkası binemezdi reisimiz çok yaşasın kıymetini Yunanistan gibi olunca anlarsınız böcekler

29
31
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Ulan daha araba kullanmasını bilmiyorsunuz trafik kurallarının t'sinden haberiniz yok araba sizin neyinize ben olsam sizi eşekten başka bir şeye bindirmem.

49
6
yanıtYanıtla
mehmet:

yeter ki ste sana da bineriz sıkıntı yok

yanıt33
yanıt4
Allah cezasını verecek:

Gonuş be köylümm :))

yanıt1
yanıt0
İstanbul:

Akp iyi çalıştı halk refah içinde bakanları milyonluk saat takıyor

34
10
yanıtYanıtla
mehmet:

rezidanslar bile alınıyor sizi iki atam gazıyla kekliyor

yanıt21
yanıt5
ÜNALANLI3:

Sen bize dişçilikte nasıl o kadar rezidans alinabildigini açıkladı biz sana milyonluk saatleri kolaylıkla açiklariz

yanıt1
yanıt1
sosyal devlete bak...:

Bu ülkede bu yüksek vergi oranları olduğu sürece huzur, sosyal adalet, eşitlik, hak hukuk v. b kavramların içi hep boş kalacak. zengin daha da zengin olacak. fakir ise sadece bakıp bizim gibi yorum yapmakla kalacak. adalet bunun neresinde refah neresinde . . . .

38
5
yanıtYanıtla
ab:

tüpü indirin rahat binek broadwayımızada kalsın superi müberi

32
2
yanıtYanıtla
SELMAN İ FARIS-İ:

CEREZ PARASINA ALINIR YAV Dİ KAFA YORMAYIN

33
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title