Haberler

    Galatasaray ile Akhisar Belediyepor, Donk - Rodallega Takasına Hazırlanıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, Akhisar Belediyespor'da forma giyen Rodallega'nın transferi için Ryan Donk ve 1 milyon Euro teklif etti. Görüşmeler sürüyor.

    Galatasaray ile Akhisar Belediyespor Donk - Rodallega takasına hazırlanıyor.

    Akhisar Belediyespor'un Ryan Donk ile ilgilenmesinin ardından, Galatasaray da karşı bir teklif hazırladı. Hugo Rodallega'yı yakından takip eden sarı-kırmızılı yönetim, Donk ile takas fikrini ortaya attı. Akhisar, teklife sıcak bakarken, Donk'un üzerine bir miktar da para istedi. Sarı-kırmızılı yönetim, Ryan Donk'un üzerine en fazla 1 milyon Euro verebileceğini bildirdi. Görüşmelerin devam edeceği belirtilirken Hollandalı futbolcuyu devre arasında 2.5 milyon Euro'ya alan Cimbom, böylelikle Hugo Rodallega transferini 3.5 milyon Euro'ya kapatmayı planlıyor.

    YILDIZI PARLADI

    Rodallega bu sezonun flaş isimlerinden. Ligde 33 maça çıkan Rodallega, attığı 19 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. 30 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Fulham'dan bonservissiz bir şekilde Akhisar'a transfer olmuştu. Sağ ayaklı, 1.80 boyundaki oyuncunun 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

    'TEMBEL' DONK

    Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve taraftarların sürekli ıslıkladığı Ryan Donk, Hollanda'da "Sezonun hayal kırıklığı yaşatan 11 oyuncusu" arasına seçildi. Soccernews.nl sitesi, Donk'un neden bu listeye girdiğini anlattığı bölümde şu ifadeleri kullandı:

    "Galatasaray'da hiçbir işe yaramadı. Kendi taraftarları ona 'tembel' lakabını taktı."

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Galatasaray Ryan Donk Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    önemli değil:

    Akhisar da başkan , Donk ve 1 milyon Euro ya bu oyuncuyu vermez. Niase , Net 3. 5 Milyon Euro ya gitti. Takası kabul etmezler. Cincon Mangileri hazırlarsa olur.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    eko:

    bak bu tarnsefere hayır demem son vuruslardada basarılı olur ve galatasarayda kendını gelıstırırse burak''tan cok basarılı olur. .

    8
    1
    yanıtYanıtla
    MMOM:

    Müslüman, Esma-i Hüsna yı her akşam okuyan kimseyi Allah (C. C. ) her türlü kötülükten korur.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Wagner Goetterdaemmerung:

    bu da gelir yatar bizde

    3
    1
    yanıtYanıtla
    tecessus:

    Rodellega Çine git yada Gs, fb, Bjk''e gitme .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title