Haberler

Balıkesirsporlu Andre Santos, Ülkesi Portekiz'e Kaçtı

Güncelleme:

Balıkesirspor'da teknik direktör Kemal Özdeş ile tartıştığı için 1 ay önce kadro dışı bırakılan Portekizli oyuncu Andre Santos, ülkesine kaçtı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un orta saha oyuncusu Andre Santos, ülkesi Portekiz'e kaçtı. Sezon başında Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımından transfer edilen 26 yaşındaki ön libero Andre Santos, ligin 23. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının kadrosuna alınmadığı gerekçesiyle teknik direktör Kemal Özdeş ile tartışmış ve Burak Çalık ile birlikte kadro dışı kalmıştı. Takımdan ayrı olarak antrenör Muhammet Yılmaz ile çalışmalarını sürdüren Portekizli oyuncunun ülkesine kaçtığı öğrenildi.

"CEZASI OLACAK"

Kulübün basın sözcüsü Cengiz Güneş, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Noter kanalı ile kendisine verilen antrenman programına uymadığını ve antrenmanlara çıkmadığını belirleriz. Bunun cezası olacaktır. Teknik heyet ve yönetim kurulumuzun kararı ile sezon sonuna kadar kendisini affetmeyi düşünmüyoruz. Kendisi ile 1 yıl opsiyonlu, 3 yıllık sözleşme imzalamıştık. Sezon sonu için herhangi bir karar almadık" diye konuştu.

11 MAÇTA FORMA GİYDİ

Ligin ilk 9 haftasında forma giyen Portekizli oyuncunun, 10. haftada oynanan Medicana Sivasspor mücadelesi öncesi sol diz iç yan bağlarında yırtık tespit edilmişti. Sakatlığı sebebiyle 6 maçta forma giyemeyen 26 yaşındaki oyuncu, 16. haftada oynanan Trabzonspor maçında kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Yaşadığı sakatlığın ardından ligde yalnızca 17. ve 21. haftalarda oynanan Gaziantepspor ve Gençlerbirliği maçlarında sahada yer alan Santos, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası form düşüklüğü sebebiyle kadro dışı bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Andre Santos Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

BalkesMobil-IOS:

Kaçacak tabi diğer topçularda kaçma hesabında

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title