Haberler

    Süper Lig'de Haftanın Sonuçları ve Puan Durumu

    Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta geride kaldı.

    Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, 23 puanla liderlik koltuğunu oturdu.

    Beşiktaş, ligin 11. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Rakibi önünde ilk yarıyı golsüz kapatan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda Senegalli golcüsü ile güldü. Demba Ba maçta attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi oldu. Demba Ba 53 ve 55. dakikada golleri buldu ve takımına 3 puan getirdi. Ev sahibin tek golü ise 82. dakikada Musa Çağıran'dan geldi.

    Beşiktaş'ta, 90. dakikada Mustafa Pektemek kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı. İstanbul temsilcisi bu galibiyetle 23 puanla liderliğe yükseldi.

    Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile kazanmaya devam ediyor. Bordo-mavililer, sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1'lik skorla geçti. Ev sahibi takımın gollerini 8, 40 ve 65. dakikada Cardozo ve 31. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Başkent ekibinin tek golü ise 73. dakikada Mervan Çelik'ten geldi.

    Galatasaray, teknik direktör değişikliğinin ardından Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maçtan 3 puan çıkarmayı başardı. Sarı-kırmızılar maçın son dakikasında Burak Yılmaz ile golü bularak, 3 punanın sahibi oldu.

    Fenerbahçe, sahasındaki maçta Eskişehirspor ile son dakikalarda gelen penaltı atışı ile bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Konuk ekip Eskişehirspor, rakibi önünde 28. dakikada Erkan Zengin'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk böyle sona erdi. İkinci yarıda rakibini sahasına kapatan Fenerbahçe Webo ile 70. dakikada golü bularak 1-1 eşitliği yakaladı. 87. dakikada Mori Eskişehirspor'u tekrar 2-1 öne geçirdi. 7 dakikalık uzatma bölümünde Fenerbahçe penaltı atışı kazandı. Sow, 90+2, dakikada penaltı atışını gole çevirdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Sarı-lacivertli ekipte Emre, 84. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

    Haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor sahasında Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi ekipte Uğur Demirok 40. dakikada kırmızı karta görerek, oyun dışında kaldı.

    İstanbul Başakşehir, evindeki karşılaşmada Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı.

    Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u sahasında 3-1 yenerek, 3 punanın sahibi oldu. Ev sahibin ekibin golleri 37 ve 59. dakikada Babel ile 39. dakikada İbrahim Halil Çolak'tan geldi. Konuk takımın tek golünü ise 22. dakikada Deniz Kadah kaydetti.

    Teknik direktörleri ile yollarını ayıran iki ekibin mücadelesinde Suat Altın İnşaat (SAİ) Kayseri Erciyesspor, sahasında Balıkesirspor'u 4-0 mağlup etti. Kayseri ekibinin gollerini 4. dakikada Mangane, 6. dakikada Daogari, 59. dakikada Da Silva ve 80. dakikada Cehk Ahmet ağlara gönderdi.

    Mersin İdman Yurdu, ligde kötü bir grafik çizen Sivasspor'u sahasında 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekibin gollerine 57. dakikada Nakoulma ve 90. dakikada Sinan Kaloğlu kaydetti.

    Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında toplam 23 gol kaydedildi. 4 maçı ev sahibi, 2 müsabakayı deplasman takımları kazanırker, 3 karşılaşma da berabere sona erdi.

    Gol krallığı yarışında Akhisar Belediyesporlu Gekas, 9 golle ilk sıradaki yerini koruyor. Yunan golcüyü Trabzonsporlu Cardozo 8, Beşiktaşlı Demba Ba 7, Kasımpaşalı Adem Büyük 6 golle izledi.

    Ligde alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:
    Akhisar Belediyespor-Torku Konyaspor: 0-0
    İstanbul Başakşehir-Bursaspor: 0-0
    Kasımpaşa-Çaykur Rizespor: 3-1
    SAİ Kayseri Erciyesspor-Balıkesirspor: 4-0
    Gaziantepspor-Galatasaray: 0-1
    Mersin İdman Yurdu-Sivasspor: 2-0
    Fenerbahçe-Eskişehirspor: 2-2
    Kardemir Karabükspor-Beşiktaş: 1-2
    Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1

    12. hafta

    Torku Konyaspor-Mersin İdman Yurdu
    Gençlerbirliği-Gaziantepspor
    Balıkesirspor-Fenerbahçe
    Galatasaray-Akhisar Belediyespor
    Bursaspor-Kasımpaşa
    Çaykur Rizespor-Kardemir Karabükspor
    Eskişehirspor-İstanbul Başakşehir
    Beşiktaş-Trabzonspor
    Sivasspor-SAİ Kayseri Erciyesspor

    Puan durumu

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Eskişehirspor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title