Haberler

Esra Erol: Ekmeğimiz Neredeyse Orada Olacağız

Güncelleme:

Ünlü sunucu, ekibindeki grubun albüm lansmanı için bir organizasyona katıldı. Sürekli farklı kanallarda olacağı konuşulan Erol, "Ekmeğimiz neredeyse orada olacağız" dedi.

Fox TV'de program yapan Esra Erol'un yeni yayın dönemde hangi kanalda olacağına dair ortaya birçok dedikodu atılmıştı. Erol'un en son olarak da ATV ile anlaştığı iddia edilmişti.

"EKMEĞİMİZ NEREDEYSE ORADA OLACAĞIZ"

İzdivaç programının ay sonu sezon finali yapacağını söyleyen sunucu, "Ayvalık ve Bodrum tatilinden sonra yeni sezonda hangi kanalda olacağımıza karar vereceğiz. Ekmeğimiz neredeyse orada olacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (17)

ab:

Ne yapsın kadının işi bu. hiç değilse evlenmek isteyenleri buluşturuyor seviyeli bir biçimde. gidip madende mi çalışsın kadın halla halla

3
7
yanıtYanıtla
:

esra o giydiğin elbise asgari ücret fiyatında haberin yok galiba

7
2
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Ne Pahalıymış sizin bu ekmeğiniz ya Sorsan ekmeğin fiyatını bilmez ama

7
2
yanıtYanıtla
:

Esra''nın ekmeğe ihtiyacı mı varmış?Asgari ücret için madenlerde ölümle burun buruna gelen garibanlara bakıyorum bir de bu yaptığı boş, saçma sapan programlarla program başına milyon dolar alanlara. . Adalet bu mu?

6
1
yanıtYanıtla
:

ya şu kadını artık uzun bir süre tv de görmek istemiyoruz ben liseyi üniversiteyi bitirdim hala ekranda

7
0
yanıtYanıtla
vatan:

allah askına ne kadar kasar varsa oraya toplayıp mılletı kaderıyle oynamayın esra hanım onların evlılıgının yurumıyecegını sende bılıyorsu ne olur bu mıllete yararlı programlarnyapın helal ekmek kazanın yazık gunah

4
2
yanıtYanıtla
dilek k.:

esrayı severim ama proğramı saçma abartı normal insan yok orada!

3
1
yanıtYanıtla
GüneyLimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

O programa cikanlarin buyuk cogunlugu ortalikta orda burda kalan oksuz ise yaramaz topluma faydasi olmayan varliklardir..bilakis erkek ve kadin siginma evi gibi ki buna dayanarak otel as harclik verilir..hor gormemek lazim bide yazik

2
2
yanıtYanıtla
AnmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bence guzel sunuyo siz kendinize bakın Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz.

1
3
yanıtYanıtla
sude naz yaparmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Esra erol on numara kadın sahsen ben çok seviyorum hem kendini hemde karakterini

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title