Haberler

Gaziosmanpaşa'da Sünnet Çocukları Doyasıya Eğlendi

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sünnet olacak çocuklara moral gezisi düzenledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sünnet olacak çocuklara moral gezisi düzenledi. Eyüp Sultan ve Vialand Tema Parkı gezen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği sünnet organizasyonu kapsamında, erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklar ve aileleri için bir gezi düzenledi. Aileleriyle birlikte Eyüp Sultan'ı ziyaret eden ve sonra Vialand Tema Park'ta gönüllerince eğlenen çocukları geziye Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta uğurladı. Çocuklar aileleri eşliğinde sünnet elbiseleriyle Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi önünde renkli görüntüler oluşturdu. Sünnet çocuklarını geziye uğurlamaya gelen Usta, bu muhteşem tabloda çocuklar ve aileleriyle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Çocuklarımıza, geleceğimizin umutlarına sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Sünnet etkinliğimiz kapsamında erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımıza Eyüp Sultan'ı ve Vialand'ı gezdirip mutluluklarına ortak olmak istedik. Bu etkinlik kapsamında yer alan 700'ü aşkın çocuğumuzun hayatları boyunca sağlıklı, mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiği çocukları geziye uğurladı. Gezide çocuklar, Vialand'ın eğlence alanlarında unutamayacakları bir gün geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Eyüp Sultan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title