Haberler

Sümeyye Erdoğan- Selçuk Bayraktar Çiftinin Nikahı İçin Hazırlıklar Hız Kazandı...

Selçuk Bayraktar çiftinin davetiyeleri de gönderilmeye başlandı.

Selçuk Bayraktar çiftinin davetiyeleri de gönderilmeye başlandı. Çiftin ortak baş harfi S'nin işlemeli olarak yer aldığı davetiyede, "Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerinin altında, Emine- Recep Tayyip Erdoğan ve Canan-Özdemir Bayraktar isimleri yer aldı.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

Davetiye ile birlikte nikaha katılacaklara bir de "rica mesajı" gönderildi. Mesajda, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin Mehmetçik Vakfı, Dayanışma Vakfı ve Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na bağış yapmaları istendi.

KINA GECESİ TARABYA KÖŞKÜ'NDE YAPILDI

Bu arada, Sümeyye Erdoğan'ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü'nde yaptığı öğrenildi.

35 BİN KİŞİLİK MERKEZİN ADINI ERDOĞAN KOYDU

Avrupa'nın en gelişmiş ses ve ışık sistemlerinin kullanıldığı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi 35 bin kişi alabiliyor. İlk önce "Arenamega" adı verilen merkezin açılışı 8 Mayıs 2014 tarihinde o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmış, Erdoğan açılış sırasında merkezin isminin "Yahya Kemal Beyatlı" olarak değiştirilmesini istemişti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yahya Kemal Beyatlı Canan Özdemir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title