Haberler

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Dünya Evine Girdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı kıyıldı. Sümeyye Erdoğan'ın nikah defterine imza atarkenki pozu objektiflere yansıdı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde kıyıldı.

KUR'AN TİLAVETİYLE BAŞLADI

Devlet erkanı ile çok sayıda ünlü ismin buluştuğu nikah, Kuran tilavetiyle başladı. Ardından davetliler Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini izledi.

NİKAH CÜZDANINI ABDULLAH GÜL VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitler arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama gibi isimler vardı. Geline nikah cüzdanını Abdullah Gül verdi.

İlgili Haberler

LİDERLERİN TOKALAŞMASI YOĞUN ALKIŞ ALDI

Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaştı. Liderlerin tokalaşması salondan yoğun alkış aldı. Bazı davetliler düğünden Periscop yayını yapıyor.

Gelin Sümeyye Erdoğan ve damat Selçuk Bayraktar ilk pozu böyle verdi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Yahya Kemal Beyatlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

SİTEMİM VARMobil-IOS:

İZMİR CHP PİKNİĞİ DAHİ ŞEHİT ASKERLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİ.! CEYLAN YUVADAN ŞEHİTLERİN KEFENİ SOLDUKTAN SONRA KOPSAYDI NE OLURDU.! SENİN YAVRUN CEYLANDA TOPRAĞA GİDEN KINALI KUZULAR KUNDUZMU !?

0
0
yanıtYanıtla
SİTEMİM VARMobil-IOS:

İZMİR CHP PİKNİĞİ DAHİ ŞEHİT ASKERLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİ.! CEYLAN YUVADAN ŞEHİTLERİN KEFENİ SOLDUKTAN SONRA KOPSAYDI NE OLURDU.! SENİN YAVRUN CEYLANDA TOPRAĞA GİDEN KINALI KUZULAR KUNDUZMU !?

0
0
yanıtYanıtla
DADAŞMobil-IOS:

İZMİR CHP PİLNİĞİ DAHİ ŞEHİT ASKERLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİ.! CEYLAN YUVADAN ŞEHİTLERİN KEFENİ SOLDUKTAN SONRA KOPSAYDI NE OLURDU.! SENİN YAVRUN CEYLANDA TOPRAĞA GİDEN KINALI KUZULAR KUNDUZMU !?

0
0
yanıtYanıtla
YOZGATLIMobil-IOS:

İZMİR CHP PİLNİĞİ DAHİ ŞEHİT ASKERLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİ.! CEYLAN YIVADAN ŞEHİTLERİN KEFENİ SOLDUKTAN SONRA KOPSAYDI NE OLURDU.!

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet kutlu Mobil-IOS:

Allah hayırlara vesile eylesin ummetin bekası için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title