Haberler

Sümerbank ve Sümerhalı Markalarının İhaleleri İptal

Sümerhalı, Sümerbank, Hereke markalarına ilişkin özelleştirme ihaleleri iptal edildi.

Sümerhalı, Sümerbank, Hereke markalarına ilişkin özelleştirme ihaleleri iptal edildi.

Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, Holding tarafından satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmek üzere 6 Eylül 2014'te ihale ilanına çıkılan ve son teklif verme tarihi 14 Ekim 2014 olan Sümerhalı, Sümerbank, Hereke markalarına  ilişkin özelleştirme ihalelerinin iptal edildiği bildirildi.

Öte yandan Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından bazı muhtelif taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirileceği kaydedildi.

Buna göre, Balıkesir'in Ovabayındır köyünde 8 bin 300 metrekare yüzölçümlü tarla ile 9 bin 400 metrekare yüzölçümlü üzerinde 2 binada toplam 18 metruk lojman bulunan tarla vasfındaki taşınmaz satılacak.

Bilecik'in Bozöyük ilçesindeki 11 bin 907 metrekare yüzölçümlü su kanalı taşınmazının satışı yapılacak.

Adana'nın Seyhan ilçesinin Karasoku Mahallesi'ndeki 129 metrekare yüzölçümlü kat irtifaklı büro vasfındaki taşınmazın payları satılacak.

Konya'nın Meram ilçesi Durunday Mahallesi'ndeki 732 bin 567 metrekare taşınmazın 3 bin 750 metrekarelik kısmının ve üzerinde bulunan bin 117 metrekare kapalı alanlı deponun, 18 Temmuz 1990'dan itibaren 99 yıllık intifa hakkının kalan süresinin satış devri yapılacak.

Zonguldak Çaycuma ilçesindeki 57 bin 906 metrekare yüzölçümlü bahçe, Sivas Merkez ilçesindeki 20 bin 745 metrekare yüzölçümlü ve 224 bin 683 metrekare yüzölçümlü iki tarla satışa sunulacak.

İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

sümerbank hereke eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

HAKAN MILLI:

VAY BE CUMHURİYETİN KAZANIMLARI NE HALE GELDİ !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title