Haberler

Sultangazi'de Yer Alan Bir Taşınmaz 10 Yıl Süreyle Kiraya Verilecek

Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazı 10 yıl süreyle kiraya verecek.

Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazı 10 yıl süreyle kiraya verecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sultangazi Belediyesi Hizmet Binası 2. katında bulunan Düğün salonu ve eklentileri alanı 10 yıl süre ile kiraya verilecek. İhale İstanbul, Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde yer alan kat encümen odasında, kapalı teklif usulü yöntemiyle yapılacak. Şartname bedeli 500 TL olacak, Sultangazi Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilecek. İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahip olabilecek. Geçici teminat Tahmin edilen bedel üzerinden yüzde 3 oranında hesap edilerek alınacak. Kesin teminat: İhale bedeli üzerinden yüzde 6 oranında hesap edilerek alınacak. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilânda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şart olacak. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamayacak. İşbu ilan içeriği genel bilgi mahiyetinde olup, ihalede şartname hükümleri uygulanacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Sultangazi İstanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title