Haberler

Sultangazi Belediyesinden Öğrencilere Ücretsiz Defter Yardımı

Güncelleme:

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Orhangazi Ortaokulunda öğrencilere ücretsiz defter dağıttı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Orhangazi Ortaokulu'nda öğrencilere ücretsiz defter dağıttı. Altunay, "Her yıl olduğu gibi bu senede defterlerimiz belediyeden, kitaplarımız devletten olmak üzere çocuklarımızın yükünü biraz daha hafifletmeye çalışıyoruz" dedi.

Sultangazi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan ilk, orta ve liselerde eğitim gören öğrencilere ücretsiz defter dağıtımı yaptı. Orhangazi Ortaokulu'nda bu sabah düzenlenen törenle defterlerin dağıtımına başlandı. Törene Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Orhangazi Ortaokulu Okul Müdürü Abuzer Korkmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, yapılan açılış konuşmalarıyla sürdü. Ardından minik öğrencilerin seslendirdiği şiirler ve folklor gösterileriyle devam etti.

BAŞKAN ALTUNAY, ÖĞRENCİLERE DEFTER DAĞITTI

Törenin ardından sınıflara giren Başkan Altunay, bir süre öğrencilerle sohbet etti ve ardından defterleri kendi elleriyle dağıttı. Eğitim kampanyasına ilişkin açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için hayırlı olsun. Tabi bu yıl da her yıl olduğu gibi defterlerimiz belediyeden kitaplarımız devletten olmak üzere çocuklarımızın yükünü biraz daha hafifletmeye çalışıyoruz. Onlar çok güzel hazırlandılar. Biraz önce törenle içeriye girdik. Ama inanıyorum ki her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" dedi.

"Sultangazi'de başarı grafiği her geçen gün yükseliyor" diyen Başkan Altunay, "Sınıf mevcutlarımız normale dönüyor. Yaptığımız yeni 27 okulla sınıf mevcutlarımız normale dönüyor. 5 yıl içerisinde yaptığımız yeni okullarla birlikte sınıf mevcutlarımız normale döndüğü gibi kalite de artıyor. İnşallah bu dönemde çok okul sayısı ve öğretmen açığımızın giderilmesi ile birlikte açığımız kapanacak ve en üst seviyeye taşınacak. Ben bir kez daha öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Demir Cahit Altunay Sultangazi Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title