Haberler

Sultanahmet'teki Canlı Bombanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ndeki saldırıyı gerçekleştiren kadın canlı bombanın görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ndeki saldırıyı gerçekleştiren kadın canlı bombanın görüntüleri ortaya çıktı. Canlı bombanın olay yerine gelirken kara çarşaflı olduğu görülüyor.

BEYAZ MONT VE SIRT ÇANTASI

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in 'kimliğini araştırıyoruz' dediği kadın canlı bombanın görüntüsüne hem Show TV hem de Star Tv ulaştı. Görüntülerde kadın canlı bombanın şube müdürlüğüne yaklaştığı anlar görülüyor. Star'ın ulaştığı görüntülerde canlı bomba üzerinde beyaz montu sırtında çantası ile görülüyor.

KARAKOLA GİDERKEN ÇARŞAFI ÇIKARDI

Show Tv'nin ulaştığı görüntülerde ise canlı bomba kara çarşaflı bir şekilde görülüyor. Saldırgan olay yerine beyaz mont ve sırt çantasıyla geliyor ancak karakola giderken kara çarşafı giriyor. Vali Vasip Şahin'in de belirttiği gibi canlı bomba, İngilizce "Cüzdanımı kaybettim" diyerek içeriye giriyor ve bombayı patlatıyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Vasip Şahin Sultanahmet Star Tv Show Tv Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (113)

fatih:

TÜRK POLİSİNE UZANAN ELLER KIRILSINNNN. RABBİM POLİSİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH. .

121
11
yanıtYanıtla
yuh..mobilWeb@haberler.com:

Siyah paltoya kara çarşaf diyecek kadar aptalsiniz.. Tek maksadiniz var algi operasyonu.. Muslumanlarin giyim kuşamı yaşamını terörizmle animsatmak için her firsati degerlendiriyorsunuz..vallahi siz çok sinsi alçaklarsiniz..

78
19
yanıtYanıtla
Vatan Sever:

Polisin Sert Müdahalesi Karşısında sen benim vergilerimle maaş alıyorsun diyen zihniyete sesleniyorum onlar bir bir bu vatan için canını ortaya koyuyor o kadar yüreklisen sende ülken için canını ortaya koya bilecekmisin işte herkes vatanına canı gönülden bağlanamaz Polisimiz ve Askerimiz yeri geldimi Canlarını ortaya koyuyor sizin verdiğiniz 3-5 kuruş vergiler ile onlar o görevi yapmıyor onlar Vatan Millet aşkı için bu işi yapıyor kimse bunun farkında değil. Allah Rahmet Eylesin Ruhun Şad Olsun Şehidim, Allah Ailesine ve kalanlarına Sabır İhsan eylesin

51
43
yanıtYanıtla
kübramobilWeb@haberler.com:

Rabbim polis ve askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

59
31
yanıtYanıtla
siirtlimobilWeb@haberler.com:

cehennemde yan zaten zerduştun tam oldu. hadi şimdi napacan Allahın laneti ve azabı üzerine olsun. polisimizin de yeri mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.

41
34
yanıtYanıtla
yılmaz:

EĞER polis onu önceden vursaydı polis katil teröristte kahraman olurdu Türkiyeli olarak kahrolsun türkiye düşmanları

61
6
yanıtYanıtla
Bir dostmobilWeb@haberler.com:

İşte kara çarşaf bu yüzden yasaklanmalı. Kara çarşaf yasak olsaydı bu hain terörist bombalarını gizleyemeyecek o şehitimiz de olmayacaktı.

18
49
yanıtYanıtla
inek cobani:

bati haber kanalari kadin terorist derken bizim kanalar kadin canli bombaci eylemci diyor , yaziklar olsun n terorist dimiye dilleri varmiyor masum insanlari oldurenlere , icimize bakip dusunmek lazim

47
3
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesinmobilWeb@haberler.com:

Polisimiz şehit oldu . Saçma sapan yorumlar yapmayın . Şerefsiz öbür dünyada karşılığını alır inşallah

38
12
yanıtYanıtla
kaptanMobil-ANDROID:

cenabu allah türk polisine ve askerine tetik cekenin sulalesini halak eylsin amın

29
18
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title