Haberler

Sultan Et'e 'Tüketiciye Tavsiye Edilecek Ürün' Ödülü

Güncelleme:

Kırmızı et sektörünün önde gelen firmalarından Sultan Et, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen "Tüketiciye Tavsiye Edilecek Ürünler" ödülüne layık görüldü

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından "Tüketiciye Tavsiye Edilecek Ürünler" ödül töreni 21 Aralık Cumartesi günü İstanbul Kale Outlet Center'da düzenlendi.

Törende "Yılın Markası" dalında ödüle Sultan Et layık görüldü. Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, bu tür ödüllerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, tüketicilerin Sultan Et ürünlerine sofralarında güvenle yer verebileceğini söyledi.

Et ve et sektöründeki markaya ilgi derecesinin araştırılması, en çok beğenilen ve tercih edilen markalar ile en az şikâyet edilen markalar gibi kriterlerin ardından söz konusu ödülün kendilerine verildiğine dikkat çeken Mustafa Bılıkçı, "2007 yılında da aldığımız bu ödülü tekrar almaktan dolayı çok mutluyuz. Tüketicilerimizi memnun edecek güvenilirlikte hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Ödülün logosu, ürünlerin üzerinde olacak

Ankara'daki üretim merkezlerini 20 milyon liraya mal olan son teknolojik imkânlarla yenilediklerini ifade eden Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, "Hammadde girişinden son ürüne kadar olan süreçte üretilen her Sultan Et ürünü, 78 ayrı noktada fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapılarak üretiliyor. Böylece üretilen her ürünün kalitesini garanti altına alıyoruz" dedi.

TSE ve GİMDES'ten Helal Gıda Sertifikası'na da sahip olduklarını hatırlatan Mustafa Bılıkçı, "Helal Gıda Sertifikası ile üretimde kullanmış olduğumuz etlerin güvenilirliliğini ispat ettik. 'Tüketiciye Tavsiye Edilen Ürün' ödülü ile de ürünlerimizin güvenilirliliğini birkez daha sofralara taşıdık" diye konuştu.

Mustafa Bılıkçı, bu ödül ile Sultan Et ürünlerinin ambalajında "Altın Marka" ve "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" logolarının yer alacağını da söyledi.

Sultan Et hakkında:

· Yönetim Kurulu Başkanlığını Mustafa Bılıkçı'nın yaptığı Sultan Et, ilk 1973 yılında şahıs şirket olarak Baba Ahmet Bılıkçı tarafından Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde kuruldu. 12 yıl yoluna bu şekilde devam Sultan Et, 1985 yılında LTD. ŞTİ. olarak aile şirketine dönüştü. Sultan Et, bugün 16 bin metrekarelik bir alan bulunan 3 katlı fabrikasında günde 30 ton şarküteri 30 ton da et olarak ürün üretiyor.

· Daha önceleri sadece sucuk ve pastırma üreten Sultan Et, bugün 7 ana grupta 140 çeşit ürün üretiyor. Bu ürünler Sultan, Serdar ve Anadolu adıyla tüketiciye sunuluyor. Sultan Et'in günlük üretimi ise 2 tondan 30 tona, personel sayısı ise 25'den 300'e yükseldi. 9 bölgede müdürlüğü bulunan Sultan Et, ürünlerini 180 araçlık filosu Türkiye'nin her noktasına ulaştırıyor.

· Sultan Et, şarküteri ürünlerinin yanı sıra 9 bölgede bulunan bölge müdürlüğü ile İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Kamer, Belek, Alanya, Manavgat, Adana, Kayseri, Bodrum ve Samsun'da, aralarında Kundu TRT Kampı, Antalya Dedeman, Antalya The Marmara, Çeşme Shereton, Ankara HiltonSA ve Günaydın, Nusret, Big Chef, Özgür Şef gibi otel ve restoranlara et tedarik ediyor.

· Üretim merkezini 20 milyonluk yatırım ile yenileyen Sultan Et, TSE'den aldığı Helal Gıda Sertefikası'nın yanı sıra Türk sucuğu standartını alan ilk firma.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği İstanbul Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title