Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Parası ve Borcu Bilbordlarda

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından satın alınan dijital billbortta belediyenin borcu ve elinde olan parası yansıtılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından satın alınan dijital billbortta belediyenin borcu ve elinde olan parası yansıtılacak.

Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı yazılı açıklamada, yönetimin her alanda şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini ve bu yola da şeffaf belediyecilik sözü ile çıktıklarını hatırlattı.

Son günlerde kendisine, "Süleymanpaşa Belediyesinin çok mu borcu var?" diye sorular geldiğini, ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığını, kimsenin belediyeden alacaklı olmadığını aktaran Eşkinat, şunları ifade etti:

"Her cuma günü bizden alacaklı kimse kalmıyor. Vatandaşın hangi tarihte neyin gerçekleşeceğini, ne kadara mal olacağını bilme hakkı var. Biz bugüne kadar vaat ettiğimiz gibi vatandaş gözüyle bu belediyeyi idare etmeye çalıştık ve belediyenin şeffaf olması için, her tür verisine herkesin ulaşabilmesi için elimizden geleni yaptık. En son yapacağımız şeyi de söyleyeyim. Belediyenin önüne bir dijital billboard satın aldık ve her gelen vatandaş ya da merak eden yurttaş, belediyenin önüne geldiğinde belediyenin ne kadar parası olduğunu ya da ne kadar borcu olduğunu anlayıp öyle gidecek."

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title