Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi bağışlarla engelleri aşıyor

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER), engellilerin her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Engelli bir hastayı engelli nakil aracıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götüren SEKOMER ekipleri, hastanın bütün işlemleri ile yakından ilgilenerek kısa sürede işlemlerini tamamladı.

ENGELLİ HASTAYA YAKIN İLGİ

SEKOMER'in kuruluş amacının Süleymanpaşa'da yaşayan engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden SEKOMER Sorumlusu Şerife Türüdü, " Süleymanpaşa'da yaşayan engellilerimizin sorunlarını ortadan kaldırarak engelsiz bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bir engelli teyzemizi evinden engelli aracımızla alarak Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürdük ve her türlü işleminde yardımcı olduk. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen Tekirdağ Devlet Hastanesi'nin değerli hekim ve personel kadrosuna teşekkür ediyoruz," diye konuştu.

SEKOMER'E İKİ AKÜLÜ ARAÇ BAĞIŞLANDI

Öte yandan, engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere SEKOMER'e bağışlanan iki adet akülü sandalye, törenle sahiplerine teslim edildi. Süleymanpaşa'da faaliyet gösteren Altınbaşak Unlu Mamüller firması tarafından bağışlanan iki adet akülü sandalyenin teslim töreni, Tarihi Belediye Binasında gerçekleştirildi. Törene Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınbaşak firması yetkilileri, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi ile Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği temsilcileri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

EŞKİNAT: "EL BİRLİĞİYLE ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞAYI YARATACAĞIZ"

Törende konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sandalyeleri bağışlayan Altınbaşak Unlu Mamüller firmasına teşekkür etti. Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak kendimize belirlediğimiz vizyonlardan biri de 'Engelsiz Kent' olmaktı. Bu yolda çok önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Projelerimizin hemen hemen hepsinde vatandaşlarımızla ortak hareket etmeyi tercih ettik. Biz belediye olarak bu adımları atarken, kentimiz de gerek sivil toplum kuruluşları gerekse bireysel düzeyde bu çabalarımıza kendiliğinden katılım göstermeye başladı. Daha önce bir hayırsever vatandaşımız bahçesinde yetiştirdiği elmaların tamamını Süleymanpaşa Belediyemiz bünyesindeki Dost Eli Aşevi'ne bağışlamıştı. Bugün de Altınbaşak firmamızın, yürüme engelli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bağışladığı iki akülü sandalyeyi ihtiyaç sahiplerimize teslim ediyoruz. Bir belediye başkanı olarak verdiğimiz hizmetlere kendi isteği ile vatandaşlarımızın katılım göstermesinden duyduğum mutluluğu tarif edemiyorum. Demek ki vatandaşlarımız bizlere inanıyor ve yaptığımız çalışmalara, ürettiğimiz projelere güveniyor. Bu birlikteliği sağlayabildiğimiz için son derece mutlu ve gururluyum. Altınbaşak firmamıza bu konudaki duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bu bağışlar birer kartopu olacak ve kısa sürede büyüyerek çığ gibi artacaktır. El birliği ile Engelsiz Süleymanpaşa'yı yaratacağız," diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Altınbaşak Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title