Haberler

Süleyman Soylu : 'Eski Türkiye'ye Dönmek İstemiyoruz'

Süleyman Soylu , “Eski Türkiye’ye dönmek istemiyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Yerel seçim çalışmaları dolayısıyla geldiği Didim’de partililere ve Didimlilere hitap etti.

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”

Gündeme ilişkinde konuşan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Soylu “Eski ve Yeni Türkiye vurgusu yaparak 30 Martta çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhuriyet tarihimizin ve demokrasi tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Bir karar vereceğiz hep birlikte; ya Eski Türkiye kararı vereceğiz, ya da yeni Türkiye kararı vereceğiz. Eski Türkiye’yi hatırlıyoruz. Gerçi biraz sonra burası güzel neşeli dakikalara ev sahipliği yapacak. Ancak eski Türkiye’ye inanın dönmek istemiyoruz. Hastane kuyruklarında beklediğimiz Türkiye’ye dönmek istemiyoruz. Bu ülkede parası olmayanın hastaneye gittiğinde paran yoksa öl denilen bir Türkiye’ye dönmek istemiyoruz ve yine tahammül etmek istemiyoruz bu ülkede el alemin tankına el alemin savaş gemisine el açan bir Türkiye’ye tahammül etmek istemiyoruz. “ dedi

“DİDİM’E SERBEST TURİZM YATIRIM BÖLGESİ MÜJDESİ..”

Süleyman Soylu Didimlilere bir müjde vererek Didim’in Dünyada ikinci olan serbest turizm yatırım bölgesinin Didim olacağı bildirerek “ Didim’e müjdelerle geldik. Güzel müjdelerle geldik Didim’e…hem de çok güzel; Didim’e bir Dünya ikinciliği getiriyoruz bir dünya ikinciliği…Didim’e hiç hayalinizde olmayan istihdam getiriyoruz. Didim’e hiç hayalinizde olmayan vergi muafiyeti getiriyoruz. Didim’e bolluk Didim’e bereket Didim’e güzel bir gelecek getiriyoruz güzel bir gelecek…Geçen gün çok kıymetli Bakanımızla Sayın Veysel Eroğlu’yla arkadaşlarımızın bizlerin yapmış olduğu toplantıda alınmış bir kararı burada sizlere söylüyorum. Didim dünyada bir tane benzeri olan ikincisi kendisi olan Ege’de tek olan Serbest turizm bölgesi oluyor. Serbest turizm bölgesi…Didim’e hayırlı olsun. Ve buradan 5 bin kişilik istihdam alanı..Buradan yep yeni ticari atılımlar…Buradan vergi muafiyeti, herkesin Didim’de çok rahat edebileceği hayalimize hafızalarımıza tasarrufumuza bile sığamayacak o istihdamdan ticari gelişmişliğe kadar çok güzel bir anlayışla Didim buluşacak.”diye konuştu.

“ KUKLA OLMAK YOK.”

Konuşmasında hükümete yönelik yapılan Dinlemeler ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun sözlerini eleştiren Soylu “Hani birileri devletten pay istiyorlar ya; Anayasa mahkemesi istiyorlar; istiyorlar demi. Anayasa mahkemesini biz idare edelim diyorlar, Yargıtay’ı biz idare edelim diyorlar, Danıştay’ı biz idare edelim diyorlar, başka Maliye’yi biz idare edelim diyorlar, peki biz ne olacağız; biz onların kuklası olacağız kuklası…

Onlara buradan söylüyorum; biz 18 Mart 1915’te Çanakkale’de kukla olmamaya karar verdik. Hep birlikte karar verdik. Kukla olmak yok. Başbakan’ı dinleyeceksin, öle mi? Cumhurbaşkanını dinleyeceksin, Enerji Bakanını dinleyeceksin, sonra ne yapacaksın, CHP Genel Başkanını dinleyeceksin; CHP Genel Başkanı kucaklarında zaten… MHP’yi dinleyeceksin.CHP Genel Başkanı kucaklarında; Kılıçdaroğlu geçen gün Aydın’a gelmiş. Ne demin biliyor musunuz; Sevgili Başbakanımızla Rahmetli Menderes’i kıyas etmiş.Söyleyeyim mi; Ben Menderes’i çok severim. O tarihi de Türkiye’de iyi bilen evlatlarınızdan kardeşlerinizden biriyim. İyi okudum, büyüklerimden iyi dinledim. Kılıçdaroğlu’nun ağzına yakışmıyor Menderesle Tayyip Erdoğan biliyor musunuz... Hiç güzel durmuyor o ağızda; O ağızda ne güzel durur biliyor musunuz? ”dedi.

Konuşmasının sonunda Cemaate yüklenen Soylu halkın Başbakan Erdoğan’ın yanında olduğunu belirterek “O hani birileri var ya çocuklara dershanelerde sıkıştırıp soruyorlar, babanız hangi partiye oy verecek diye, hani okullarında o çocuklara soruyorlar diyorlar ki babanız hangi kanalı izliyor anneniz hangi kanalı izliyor diye bankalarında mevduat toplamak yerine müdürlerine talimat veriyorlar ya oy toplayın diye söyleyenler var ya; değerli Didimliler o şantajcılar,o montajcılar o kasetçiler o beddua yapıp ta bu milletin evlatlarına beddua edenler duysunlar, onlar duysunlar, ve o kadar güçlü bir ses çıksın ki bugün Kocaeli’nde bugün İstanbul’da milyonların sahip çıktığı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan duysun.”diye konuştu.

RAFET EL ROMAN SEVGİSİ

Konuşmasının sonunda AK Parti Genel Başkan yardımcısı Soylu ve beraberindekiler AK Parti Didim Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Didimlileri selamladı. Ardından sahne alan Ünlü Şarkıcı Rafet El Roman dillerden düşmeyen eski ve yeni şarkılarıyla Didimlilere unutulmaz saatler yaşattı. AK Parti Adayı Döver konser sonunda AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ile beraber Roman’a çiçek vererek teşekkür etti.

HÜSEYİN ÇALIŞKAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title