Haberler

Sulama Birliği İşçilerinin Başlattığı Açlık Grevi Sona Erdi

Elazığ'da 20 milyon TL elektrik borcu nedeniyle tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldan bu yana ücret alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde sona erdi.

Elazığ'da 20 milyon TL elektrik borcu nedeniyle tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nde çalışan ve 5 yıldan bu yana ücret alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi, 6'ıncı gününde sona erdi.

Eyüp Bağları Sulama Birliği çalışanlarının 6 günden bu yana devam ettirdiği açlık grevindeki işçiler, görüştükleri AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban'ın bir ay içerisinde problemlerinin çözüleceği sözünü vermesi ile sonlandırıldı. Çalışanlardan Süleyman Tanış, başlattıkları açlık grevinin 6'ıncı gününde sona erdirdiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Bugün açlık grevimizin 6'ıncı günü yaşamaktayız. Biz ve arkadaşlarımız bu yola çıkarken söylemiştik, bu iş çözülmeyene kadar bu konunun peşini bırakmayacağız. Yetkililerimiz sağ olsunlar AK Parti İl Başkanı sayın Çobanoğlu geldi, bizleri burada ziyaret etti. Bizlere medya ve arkadaşlarımızın huzurunda bir ay içerisinde bu işin sonlandırılacağı garantisini verdiler. Bizler güveniyoruz, gerek iktidarımıza, gerek muhalefet partilerimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne olsun, bunlar bizim devletimiz, bizim partilerimiz. Bunların vermiş olduğu söz, bizler için geçerlidir. Bizlere bu sözü verdiler, bizler de verdikleri söze güvendik. Açlık grevini sonlandırma kararı aldık."

Elazığ AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban da, sorunun en kısa sürede çözülmesi için yetkililerle görüşeceklerini söyledi. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Elazığ Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title