Haberler

Sulakyurt İlçesinde Kitap Okuma Etkinliği

KIRIKKALE (AA) – Sulakyurt ilçesinde Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

KIRIKKALE (AA) – Sulakyurt ilçesinde Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, okudukları kitapları okulun diğer öğrencilerine hediye etti.

Edebiyat öğretmeni Fulya Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin düzenlenen etkinlik kapsamında daha çok kitap okuduklarını söyledi.

Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencileri derslerin yanı sıra ders dışında da kitap okumaya yönlendirdiklerini belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Günümüzde kitap okuma oranı oldukça düşük. Her bireyin günün değişik zamanlarında mutlaka bir kitapla meşgul olması gerekir. Okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ile geniş kapsamlı bir etkinlik düzenledik. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, okudukları kitapları bir başka arkadaşına hediye etti. Bu sayede her öğrenci farklı içeriklere sahip olan kitapları okumuş olacak. Kitap hediye etme etkinliği öğrenciler arasında ilgi çekerek aynı zamanda da bir farkındalık oluşturdu ve arkadaşlık bağlarının daha çok pekişmesine zemin hazırlamış oldu."

Öğrencilerin okuduklarını anlama becerisinin artırılması için kitap okumanın büyük önemi taşıdığını ifade eden Öztürk, kitaplarla sürekli arkadaş olma adına her türlü etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çakıroğlu Sulakyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title