Haberler

Şükrü Ergün: Volkan Demirel Haddini Bilsin

Güncelleme:

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, derbiden sonra F.Bahçeli Volkan'a yüklendi, "Haddini bilsin, aklı ermediği konularda ahkam kesmesin." dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri derbide yaşanan olayların maçın önüne geçmesi için çalışıldığını savunarak, "Bu, Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için sahneye konulan beceriksizce bir oyundan ibarettir" dedi.

Ergün, derbilerin genelde gergin geçtiğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"DERBİLER HER ZAMAN GERGİN GEÇİYOR"

"Bu derbiler her zaman gergin geçiyor. Bunu herkes niye tuhaf buluyor anlamıyorum. 'Olaylar maçın önüne geçti' deniliyor. Olayların maçın önüne geçmesi için özel bir çaba vardı, onun için geçti. Benim gördüğüm kadarıyla bu olayların gündeme getirilmesi, skorun önüne geçme çabasıdır. Bu, Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için sahneye konulan beceriksizce bir oyundan ibarettir. Bugün açın spor sayfalarına bakın, Galatasaray galibiyetinden çok manşetlerde maçtaki sözde olaylar gündeme gelmiş"

'MELO'NUN DEĞİL EMRE'NİN OLAYI VARDI!'

"Bence orada Melo'nun olayı değil, Emre'nin olayı vardı. Kırmızı kartı gören Emre'ydi. Yaptığı hareketlerden dolayı önce Emre'ye tepki gösterilmeli, ondan sonra isterseniz Melo'yu kınayabilirsiniz. Ama bu yeşil sahalarda görmediğimiz hareketler değil. Biri kırmızı kart gördükten sonra karşıdaki futbolcu 'hadi çık dışarıya' diye hareket yapıyor. Sportmence olduğu pek söylenemese de oluyor. Ancak maçın geneline baktığımızda karşı takımın kalecisinden başlayarak sportmenlik dışı hareketlerin hepsini saymamız lazım."

'VOLKAN DEMİREL HADDİNİ BİLECEK!'

Şükrü Ergün, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in maçın ardından yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Aslında o seviyede bir oyuncuya benim cevap vermem doğru değil ama sadece haddini bilmesi gerektiğini söylüyorum. Volkan bir futbolcudur, futbolunu oynayacak. Kimseyi tahrik etmeyecek. Aklının ermediği konularda ahkam kesmeyecek, haddini bilecek" diye konuştu.

"ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"

Karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratlarda bulunması nedeniyle seyircisiz oynama cezası alacaklarının hatırlatılması üzerinde Ergün, "İstenmeyen bazı tezahüratlar oldu. Her ne kadar adilane bir kural olduğunu düşünmesem de şeriatın kestiği parmak acımaz" ifadesini kullandı.

'SELÇUK İNAN BU MUAMELEYİ HAK ETMEMİŞTİR'

Şükrü Ergün, maçta taraftarların tepkisi üzerine oyundan alınırken formasını çıkartarak tepki gösteren futbolcuları Selçuk İnan'ın böyle bir protestoyu hak etmediğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün Selçuk ile görüşmedim, kimsenin de görüştüğünü zannetmiyorum. Selçuk böyle bir protestoyu hak etmeyen bir oyuncu. Bizim çok değerli bir oyuncumuz. Taraftarımızın Selçuk'u bağrına basması lazım. Her oyuncunun kötü günü olabilir. Selçuk bu muameleyi hak etmemiştir. Çok duygusal bir çocuk, dolayısıyla böyle şeylerden etkilenebiliyor. Hak etmediği zaman böyle bir şey olursa tepkisi bu şekilde ortaya çıkmış olabilir. Doğrudur demiyorum ama anlayışla karşılamak gerekir."


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Şükrü Ergün Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (1)

Trabzonlu Mustafauzunboy61@web.de:

Bence Volkan haklı.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title