Haberler

    Suarez: Madrid'de Çok Mutluyum

    İspanyol orta saha, Atletico'dan ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

    Atletico Madrid'in İspanyol orta sahası Mario Suarez, Madrid ekibinde mutlu olduğunu belirterek Napoli'ye gideceği iddialarını yalanladı.

    Diego Simeone yönetiminde geçen sezon 24 La Liga maçında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, her daim Arjantinli teknik adamın jokerlerinden biri oldu.

    Vicente Calderon'dan ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan Suarez, "San Francisco'da takımımla beraber sezon öncesi kampındayım. Burada olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum. Aslında söyleyecek fazla bir şey yok." ifadelerini kullandı.

    İspanya Süper Kupası'nda ezeli rakipleri Real Madrid ile oynayacakları maçla ilgili, "Bu çok özel bir maç olacak. Ancak intikam için sahaya çıkmayacağız. Lizbon'daki maç çoktan unutuldu, gitti." dedi.

    Lizbon'daki Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşan taraflardan Real Madrid, rakibini uzatma devrelerinde attığı gollerle 4-1'lik skorla devirmiş ve kupanın sahibi olmuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Diego Simeone Mario Suarez Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title