Haberler

Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Sona Erdi

Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası sona erdiMuğla'nın Bodrum İlçesinde, heyecanlı anların ve renkli görüntülerin yaşandığı Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın 1'inci ayak yarışları sona erdi.

Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Bodrum İlçesinde, heyecanlı anların ve renkli görüntülerin yaşandığı Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın 1'inci ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nün (HMK) ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada, sporcular Ege'nin mavi sularında kıyasıya mücadele etti. Yarışların dünya şampiyonası standartlarında olması için bu yıl yapılan kural değişikliği ile sporcular, toplu çıkışlarda kumsaldan koşarak su jetlerine bindi. 31 sporcunun kayıt yaptırdığı şampiyonanın birinci ayağında 5'i kadın 29 sporcu yarıştı. 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerini kapsayan, Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarının şampiyona Kumbahçe sahilinde hazırlanan parkurda yapıldı.

KARAYA ÇIKAN VE DÜŞENLER OLDU

Çekişmeli geçen yarışlar sırasında su jetinden düşen sporcular oldu. Parkurda görevliler diğer sporcuları uyarıp herhangi bir kaza yaşanması için sarı bayrak açıp, düşen sporculara yardım etti. Kumbahçe sahilindeki yarışları çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. Özellikle flyboard mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Bu sınıfta 3 dakika içerisinde yeteneklerini sergileyen sporcular, bu sürenin bitiminin ardından izleyenler için ayrıca 2 dakikalık gösteri yaptı. Su jetinde olduğu gibi flyboard mücadelesinde de Türk Bayrağı açan sporcular bol bol alkış aldı. Flyboard gösterisi sırasında Bekir Uslu, kumsal üzerinde arkadaşının uzattığı Bodrum mandalina gazozunu almak isterken karaya fazla çıkınca geri denize dönemeyip olduğu yere iniş yapmak zorunda kaldı.

Yarışların tamamlanmasıyla hakem heyeti toplandı. Yapılan değerlendirme ile sınıflarında dereceye girenler belirlenerek ödül töreni ile kupaları verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bodrum Muğla Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title