Haberler

Sü'deki Festival Ferhat Göçer Konseriyle Sona Erdi

Selçuk Üniversitesi (SÜ)’nin dolu dolu geçen 10. Kültür ve Sanat Festivali, Ferhat Göçer’in coşkulu konseriyle sona erdi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ)'nin dolu dolu geçen 10. Kültür ve Sanat Festivali, Ferhat Göçer'in coşkulu konseriyle sona erdi.

Festivalin ilk gününden son gününe kadar Mustafa Ceceli, Zara, Halil Sezai ve Ferhat Göçer gibi önemli isimlerin konserlerine ev sahipliği yapan Selçuk Üniversitesi, gündüz etkinliklerinde hem öğrenci topluluklarının düzenlediği etkinliklerle hem de özel kuruluşların gerçekleştirdiği yarışma ve çekilişlerle öğrencilere unutulmaz bir festival yaşattı. Gönüllere taht kuran şarkılarıyla öğrencileri yer yer hüzünlendiren yer yer coşturan Ferhat Göçer, konserinde sahne performansıyla tam not aldı.

Festivalin sonunda Ferhat Göçer'e sahnede teşekkür edip çiçek takdim eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hakkı Gökbel, "Sevgili öğrencilerim ve değerli katılımcılar festivalimizin son gününde muhteşem bir ses ve harika bir yorum bizle birlikte oldu. Ferhat Göçer bir doktor. Bir genel cerrah. Tıp bilgisi kadar müzik bilgisini de gördünüz. Ellerinin mahareti kadar gırtlağının mahareti de var. Elbette tıbbiyeden doktor çıkar ama buna ek olarak böyle kabiliyetler böyle güzel sesler çıkar. Onların başında gelen değerli müzisyen Ferhat Göçer bizle beraber oldu. Üniversitemizin 40. kuruluş yıldönümünde onu aramızda görmekten çok mutluyuz" dedi.

"SİZLERİN BU GÜZEL COŞKUSUNU GÖNÜLDEN PAYLAŞIYORUM"

Öğrencilerin festival coşkusunu paylaşan Rektör Prof. Dr. Gökbel, "Değerli yardımcılarım ve öğretim üyelerimiz de sizin bu güzel coşkunuza ortak oluyor. Festivalimizin gerçek sahipleri siz öğrencilerimizsiniz. Siz olduğunuz için Ferhat Göçer burada. Türkiye'nin en büyük kampüsünde siz öğrencilerimize de böylesine bir coşku yakışırdı zaten. Sizlerin coşkusunu gönülden paylaşırken festivale emeği geçen değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Selçuk Üniversitesi'ne ve sizlere nice daha güzel festivaller ve nice 40 yıllar diliyorum" diye konuştu.

Festivalde öğrencileri yalnız bırakmadığı için Rektör Gökbel'e teşekkür eden Ferhat Göçer, konserine devam etti. Konserini 10. Yıl Marşı ile bitiren Göçer, öğrencilerin coşkusuna hayran kaldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Selçuk Üniversitesi Mustafa Ceceli Hakkı Gökbel Ferhat Göçer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title