Haberler

STK'larla İşbirliği Artacak

Güncelleme:

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, STK'larla işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) işbirliğine devam edeceklerini söyledi. STK temsilcilerini Gebze'deki başkanlık makamında ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, kentin gelişiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli rol aldığını vurguladı.

STK'LAR KENTİN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ

Gebze Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Çayırova Şube Başkanı Furkan Oğur Eşitti ile yönetimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. STK temsilcileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Sivil Toplum Kuruluşları bir kentin gelişimi için çok önemlidir. Günümüz dünyasında modern kentlerin yönetiminde STK'ların rolü her geçen gün artıyor" dedi.

STM'LERİN SAYISI ARTACAK

Bunun farkında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Sivil toplumun gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye konuştu. Kocaeli Fuarı'nda Sivil Toplum Merkezi kurduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Gebze'de de Sivil Toplum Merkezi kurarak derneklerimizin yer konusundaki sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Bu merkezleri tüm ilçelerimizde kuracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title