Haberler

Stephen Hawking: Uzaylılar Dünyayı Ele Geçirebilir

Güncelleme:

Hawking, uzaylılar için "Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir." diye konuştu.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), "Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığı" yönündeki açıklamasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, dahi fizikçi Stephen Hawking'den (73) korkutan bir yorum geldi.

"EĞER UZAYLILAR BİZİ ZİYARET EDERSE..."

İspanyol El Pais gazetesine konuşan Hawking, "Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç, pek muhtemel Kolomb'un Amerika'ya ayak bastığındaki gibi olur. Bu da yerli Amerikalılar için çok iyi olmamıştı" dedi.

"GEZEGENİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIRLAR"

Dünyanın en ünlü bilim adamlarından Hawking, "Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir" diye konuştu.

"YENİ GEZEGEN BULUNACAK"

20'li yaşlarından bu yana motor nöron hastalığıyla mücadele eden ünlü fizikçi, uzaylıların varlığının şüphe götürmez olduğunu belirtti. İnsanlığın geleceğinin yeni bir gezegen bulmaktan geçtiğini de sözlerine ekleyen Hawking, şöyle devam etti:

"Dünya'yı yok edecek felaket riski giderek artıyor. Bu yüzden ben uzay uçuşlarının önemi hakkında farkındalık yaratmak istiyorum. Çok ileri bakmamayı, şimdiye odaklanmak gerektiğini öğrendim. Yapmak istediğim çok şey var."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Stephen Hawking El Pais Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (228)

Kurdi:

Turkiyede bu adami anlayabilen yuzde 10-20 lik bir kesim vardir. Geri kalanlarin hepsi gerici yobazdir. Adamlar uzaya marsa gidiyor kullandiginiz ilaclari cihazlari adamlar yapiyor siz cikip tvlerde Hz omer agliyorduuuu hungur hungurrr sigara icmek orucu bozarmi orucluyken oyunda zombi oldurmek orucu bozar mi vb. sorular sorarsiniz cahil oglu cahiller

20
74
yanıtYanıtla
türk:

kürtlerin ne kadar geri zekalı kendini beğenmiş ve boş beyin olduklarını bir kez daha bize gösterdin

yanıt28
yanıt9
Kamer:

Kurdı süpersin yav valla yorumun On Numara kardeşim elleriin dert görmesin

yanıt6
yanıt25
Bitlisli:

Turk denen mahlukat adam gayet dogru yazmis. Kullandigin telefon tv ilaclar hastahanedeki cihazlar ictigin icecekler bunun gibi yuzlercesi elektrigi bulan onlar arabayi yapan onlar ucagi yapan onlar senin muslumanin ne bulmus soylermisin ? Bu adamlar olmasa hala muslumanlar tas devrinde yasiyor olacakti kii bazilarimizin hala o cagdan ciktiklarina inanmiyorum.

yanıt1
yanıt12
odin:

hani nerde yobazlar herseyi allaha kurana baglayanlar, butun teorileri bak zaten vardi deyip kendilerini onunla avutanlar , din ve bilim biri farazi digeri gercek, din oldugu yerde dururken bilim ivme kazaniyor, yaw abi din iyi birsey olsaydi avrupalilar ve amerika coktan elimizden almisti o kitabi o dini sana bana yedirmezdi, demek ki iyice bakin kafanizi kaldirmayin diyor bu politika

5
72
yanıtYanıtla
MALATYA SERARI:

İŞTE BUNUN CEVABI BURDA SENİN GİBİ ATAİSTLER ANLAMAZLAR. AVRUPALILAR DİNİ ALMAZLAR NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLARLAR. KURANA İNANMAZLAR AMA İÇERİĞİNİ ANLARLAR. ŞİMDİ ANLIYORMUSUN SENİN GİBİ GERİ ZEKALILARIN NEDEN YAYA KALDIĞINI.

yanıt17
yanıt2
yazık:

hawking iyice kafayı sıyırmış kendi kendisiyle çelişkili açıklamalar yapıyor hani dünya bilmem kaç milyon yıldır vardı ? bu kadar zamanda ele geçirmedilerde şimdi mi ele geçirecekler ? bence sen bir piyonsun hawking eğer sen olmasaydın aynı senin gibi başka biri var olup senin rolünü üstlenecekti sende haklısın o hastalıkla yaşayabilmek için her türlü kirli oyuna alet olup para kazanman lazım

63
7
yanıtYanıtla
helin:

ben buna inanıyorum çunku bu acayip zeki hatta yavaş yavaş muslumanlığada inanıyomuş

3
60
yanıtYanıtla
SİLİMAN:

TÜRKİYE Yİ ELE GEÇİRDİLER AMA UZAYLI DEĞİL YİYİCİLER

53
6
yanıtYanıtla
deli memedMobil-ANDROID:

inanan insanlar herşey üzerinde sadece Allah ın söz sahibi olduğunu bilir. Kıyamet gününe odaklanın siz bence. Zira Allah öyle emrediyor. Saygılar.

54
4
yanıtYanıtla
Tüm 228 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title