Haberler

    Star Wars: The Force Awakens İçin Teaser Fragman

    Yıllara meydan okuyan özel yapım Yıldız Savaşları, Star Wars 7: The Force Awakens ismi ile Disney'in imzasını taşıyarak geri dönüyor.

    Yıllara meydan okuyan özel yapım Yıldız Savaşları, Star Wars 7: The Force Awakens ismi ile Disney'in imzasını taşıyarak geri dönüyor.

    Serinin en yeni filmi olan Star Wars 7: The Force Awakens'ın yönetmen koltuğunda ünlü isim J.J. Abrams oturuyor. Film, "Star Wars: Güç Uyanıyor" Türkçe ismi ile 2015'in Aralık ayında vizyona girecek. Bu yeni bölümde, Harrison Ford'un Han Solo'yu canlandırması haricinde, bizi neler beklediği ise başlı başına bir muamma.

    Oldukça kısa ve hızlı akan teaser fragmanda eski filmlerden araçlar olan Millenium Falcon ve X-Wing'leri, biraz değişiklik yapılmış halleri ile görüyoruz. Ayrıca İmparatorluk askerleri olan Stormtrooper'ların zırhları da biraz değişmiş. Fragmanda yeni bir tip droid, yeni bir karakter, yeni bir Sith Lordu ve yeni çeşit bir ışın kılıcı da görmek mümkün.

    Lafı fazla uzatmadan size teaser fragmanı sunuyoruz, herkese iyi seyirler.

    The post Star Wars: The Force Awakens İçin Teaser Fragman appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Harrison Ford Han Solo Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title