Haberler

Timsah Arena, 3 Haziran'da Açılacak

Güncelleme:

Bursaspor Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran'da hizmete gireceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi.

"3 HAZİRAN'DA AÇILIŞA HAZIR OLACAK"

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Çarşamba'daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıda son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa'ya getirileceğini ifade etti.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR AÇILIŞ OLACAK"

Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir Bursaspor'la birlikte burası da hak ettiği yeri alacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Altepe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (27)

galatasaray:

avrupada maçmı oynuyor stad yaptırıyor bu timsahlar :)) cikcura ile eşleşir elenir :)

1
11
yanıtYanıtla
Adana:

yakışır helal olsun :D darısı diğer anadolu takımlarına tüm şehirlerimizde böyle güzel stadlarımız, spor komplekslerimiz olur inşallah. . .

10
0
yanıtYanıtla
muhammed seven:

beşiktaşlı olarak güzel bursamıza yakışacak bir stad hayırlı olsun

9
0
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Bursaspor a bu stadla beraber bir sampiyonluk yakisir artik!!

7
1
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.com:

Ne güzel emegi gecen herkezden Allah u teâlà razi olsun

7
1
yanıtYanıtla
BURSA BURSA:

YAKIŞIR BENİM BURSAMA SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN

7
1
yanıtYanıtla
bursalı:

stadın çevresi hala rezalet 8 metre genişliğinde ulaşımyolları tam bir felaket recep efendi recep efendi yolları geişlet trafik yürümüyor çocukluğun çok sefilgeçmiş diyorlar o yüzden atlı karınca pardon ipek böceği bilmeyenler için açıklayayaım demiryoluna eşek hızında giden otobüs vazgeç bunlardan işi bilenler gerisi ile gülüyorlar oyuncaklarına haaaa birde diyormuşki rivayete göre çocukluk hayallerimden biride atlı tramvaymış ayrıca helikopter almış günde 20 en fazla 30 kişi binip kişi başı 350 - 400 tl ye istan bula gidiyorlar mış bu sayede birde ilan vermiş BURSA GÖZÜN AYDIN TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜLDÜ vah ileri zekalı vah

5
3
yanıtYanıtla
uğurmobilWeb@haberler.com:

Stadın etrafında trafik su an berbat birde maç olduğu zamanı düşünemiyorum dünya çapında olucaksa tüm dünyaya rezil olucaz demektir

5
3
yanıtYanıtla
OttomaN:

yakışır Bursa''ya. . .

7
0
yanıtYanıtla
mstMobil-ANDROID:

besiktasla yapinda su kusluk bitsin artik hakikatten herseyden soguduk artik

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title