Haberler

Stabilize Yol Yapımı Devam Ediyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa'da merkez ve kırsalda çalışmalarını yürüten Eyyübiye Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin 'Bozuk yolu olmayan bir Eyyübiye' söylemi ekipler tarafından hayata geçiriliyor. Özellikle kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmaları kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Yağmurlu, Dilimli, Uğurlu, Altıntepe, Turluk ve Karahisar Mahallesine bağlı Karaca mezrasında üst yapı çalışması başlattı. Alt yapısı tamamlanmış alanlarda belirlenen program dahilinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda bakım ve onarım çalışması da yapıyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti. 3-4 gün gibi kısa bir sürede çalışmaların bitecek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Turluk Mahalle Muhtarı Gazi Çiftçi, "Eyyübiyebelediye başkanımız Mehmet Ekinci'ye çok teşekkür ederiz. Belediyenin çalışmaları hızla devam ediyor. Çok hızlı çalışmalara başlıyorlar. 3 – 4 güne kadar mahallemizin her tarafını bitirmiş olacaklardır"ifadesini kullanırken, Turluk Mahallesi Cami İmamı Bahattin Açıkgöz ise, ''Eyyübiyebelediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde bulunan Kur'an Kursu'na büyük katkısı oldu. Mahallemize ayrıca başkanımız Mehmet Ekinci, bir taziye evi yaptırdı. Şuanda ana arter yolları yapılıyor. Bu yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Başkanımız ve tüm ekibine teşekkür ediyorken, yapacağı hizmetlerden dolayı da başarılar dilerim'' açıklamasında bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title