Haberler

    Sql Server'ın Yeni Versiyonu Ne Zaman Çıktı? Bu Versiyonun Özellikleri Neler?

    Microsoft Türkiye Bulut ve Kurumsal Çözümler İş Grubu Müdürü Mehmet Üner, SQL Server'ın yeni versiyonu ile gelen özellikleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

    Microsoft Türkiye Bulut ve Kurumsal Çözümler İş Grubu Müdürü Mehmet Üner, SQL Server'ın yeni versiyonu ile gelen özellikleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

    SQL Server'ın yeni versiyonu ile gelen özellikleri anlatan Üner, "SQL Server'ın Türkiye lansmanını Nisan ayında yaptığımız Kurumsal Çözümler Zirvesi'nde tanıttık. Ama müşterimiz için hazır olan versiyonu 1 haziran itibariyle piyasaya çıktı. SQL Server 2016 versiyonunda aslında bizim özellikle 3 ana başlık altında topladığımız geliştirmeler var. Bunlardan bence en önemlisi iş kritik uygulaması için verdiğimiz çok yüksek destek. Aslında bellek içi teknolojiler sayesinde müşterilerimiz SQL Server 2016'yı bütün kritik iş sistemleri için tek performans sağlayacak şekilde kullanabilirler. Bu birinci geliştirmemiz ve bence en önemli özelliklerinde bir tanesi idi. İkinci önemli özelliği ise iş zekasında yaptığımız geliştirmeler... Yeni geliştirdiğimiz iş zekası gelişmeleri sayesinde SQL Server 2016 kapsamlı bir iş zekası çözümü haline geldi. Hem gelişmiş iş zekası teknolojilerine sahip hem de mobil iş zekası teknolojilerini destekliyor. Üçüncü özelliği ise bulut bilişimi desteklemesi. Aslında SQL Server 2106 kullandığınız zaman bu veri tabanının yedeklerini veya ikinci versiyonu kolaylıkla buluta aktarabiliyorsunuz. Yani bulut desteği, iş zekası desteği ve tabi ki iş kritik sistemlerinin getirdiğimiz yüksek performans desteği ile SQL Server 2016 1 Haziran itibari ile şu anda kullanıma hazır" diye konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Microsoft Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title