Haberler

Adanaspor Başkanı, Sporcuların Alacaklarını Ödeyemeyince Evini Satılığa Çıkardı

Güncelleme:

Türkiye Basketbol 2. Ligi temsilcilerinden Adanaspor'da, kulüp başkanı Tevriz Dura, sporcularının maaşlarını ödeyebilmek için evini satılığa çıkardı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Adanaspor'da, kulüp başkanı Tevriz Dura, sporcularının maaşlarını ödeyebilmek için evini satılığa çıkardı. Dura, yazılı açıklamasında, Adana'nın mülki amirleri ve belediye başkanlarından destek göremeyince tek mal varlığı olan evini satacağını belirtti.

"AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATAMDIK, EVİ SATIP SPORCULARIN PARASINI ÖDEYEEĞİM"

Sosyal medya sitelerinden, ulusal ve yerel gazetelerden sürekli yardım talebinde bulunduğunu bildiren Dura, şunları kaydetti: "Sezon başında iki, üç kişinin oyunu ile cebimizdeki paradan fazla harcadık. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmadık. Benim ve ailemin kredi kartları artık doldu. Yönetici arkadaşlarımızın da artık gücü kalmadı. Son çare olarak evim kaldı. Evi satıp, sporculara borcumuzu ödeyeceğim."

Kaynak: AA / Spor

Adanaspor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Emlakcı:

Ülkede namuslu birini görünce hemen şaşırıyoruz

10
0
yanıtYanıtla
AkanMobil-IOS:

O evi hangi parayla aldın satacaksın tabi

2
7
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

helal olsun

2
0
yanıtYanıtla
koyuna benzeyen köpek tori:

bu adam çok dürüst ve efendi bir adam ama çevresine çok güvenmiş. .

0
0
yanıtYanıtla
urfali:

evini satarak baskalarini zengin etmek o kisinin yapamiyaca ise soyunmasi demek oraya gelene kadar nerdeyidin be adam simdi sana helal olsunmu demeli yoksa beceriksizmi bence sovmen

0
0
yanıtYanıtla
koyuna benzeyen köpek tori:

bu adam çok dürüst ve efendi bir adam ama çevresine çok güvenmiş. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title