Haberler

Zehra Güneş'in dünyası başına yıkıldı! Tarihi rekor fırsatı kıl payıyla kaçtı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu Sultanlar Ligi'ni 3. sırada tamamlayan VakıfBank'ta Zehra Güneş, tarihi bir başarının eşiğinden döndü. Milli voleybolcu, 8 yıldır kırılmayan rekoru 1 blok ile kaçırdı.

Misli.com Sultanlar Ligi 3'lük play-off rövanş maçında Türk Hava Yolları'nı mağlup eden VakıfBank'ta Zehra Güneş, 8 yıldır kırılamayan rekoru kırmayı kıl payı kaçırdı.

1 BLOK İLE REKOR KAÇTI

Milli voleybolcu sezon boyunca toplam 70 blok yaparken, 1.09 set başı blok ortalaması tutturdu. Zehra Güneş, takım arkadaşı Kübra Akman'ın 2015 yılında 1.1 set başına blok ortalaması yakalayarak kırdığı rekoru egale etmeyi 1 blok ile kaçırdı.

"BLOĞU CANSU'YA YAZDILAR"

Normal sezonda oynanan THY maçında Zehra Güneş, takım arkadaşı Cansu Özbay ile aynı anda blok yapmış, ancak blok sayısı Cansu'ya gitmişti. Maç sonu o anı gülerek anlatan Güneş, "Bir tane pozisyonda Cansu ile birlikte yaptık bloğu. Cansu Fatih ağabeye dönüp 'Aslında bu bloğun yüzde 70'ini ben yaptım' dedi. Sonra onu Cansu'ya yazdı." demişti.

Zehra Güneş'in dünyası başına yıkıldı! Tarihi fırsat kıl payıyla kaçtı

Zehra Güneş'in dünyası başına yıkıldı! Tarihi fırsat kıl payıyla kaçtı

Zehra Güneş'in dünyası başına yıkıldı! Tarihi fırsat kıl payıyla kaçtı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zehra Güneş Fenerbahçe Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title