Haberler

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı

Güncelleme:

Yüreğir Belediyesinin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.

Yüreğir Belediyesinin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı. Futboldan Badminton'a kadar 16 farklı branşta düzenlenen spor okullarına bu yıl 6 bin 152 çocuk kayıt yaptırdı.

Yüreğir Belediyesinin çocukları çevrenin zararlı etkilerinden uzak tutmak, yaz boyunca verimli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak ve gizli kalmış yeteneklerini açığa çıkarmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları, Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle başladı.

Futbol, basketbol, voleybol, badminton, wushu, yüzme, satranç, güreş, muay thai, dart, tenis, masa tenisi, tekvando, karate, pilates ve jimnastikten oluşan 16 branştaki kurslarda eğitim alacak sporculardan başarı gösterenler Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü'nün alt yapı takımlarında yer alacak.

Bu yıl 6 bin 152 çocuğun kayıt yaptırdığı kurslarda alanında uzman eğitmenler görev yapacak. Spor kursları Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu ve Akdeniz Spor Salonu başta olmak üzere ilçe geneli 47 merkezde verilecek.

Yaz Spor Okullarının açılışına katılan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, minik sporcularla yakından ilgilendi. Çocukların yaz spor okuluna gösterdikleri ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "Yüreğir'de spor kurslarımız yıl boyu kesintisiz devam ediyor. Bunun yanı sıra çocuklarımızın keyifli bir yaz geçirmelerini sağlamak, onlara sporu sevdirmek ve yeteneklerini geliştirmeleri için yaz spor okullarımızı başlatıyoruz. Formadan spor malzemesine kadar bütün ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyoruz. İnşallah burada eğitim alan çocuklarımız ilerde ülkemize hizmet edecek büyük sporcular olacaklar. Bize emanet edilen yavrularımıza gözümüz gibi bakacağız. Çocuklarımıza harika bir yaz tatili diliyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Gazi Yüreğir Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title