Haberler

Yüreğir Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine 1 Milyon TL Değerinde Yardım Yaptı

Güncelleme:

Yüreğir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne, 1 milyon TL değerinde malzeme ve nakdi yardım desteğinde bulundu. Amatör spor kulüplerine güç katacak bu destek, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

YÜREĞİR Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne, 1 milyon TL değerinde malzeme ve nakdi yardım desteğinde bulundu. Amatör spor kulüplerine güç katacak bu destek, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Yüreğir Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Yüreğir'de sportif faaliyetlerin, sporcu sayısının artması ve spor bilincinin gelişmesi amacıyla amatör spor kulüplerine verilen malzeme ve nakdi yardım desteği için Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi'nde tören düzenlendi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in ev sahipliği yaptığı törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) Başkanı Mustafa Boz, kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, İlçenin vizyonunu kültür-sanat ve spor şehri olarak belirlediklerini, yıllarca bu alanlarda örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yüreğir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sayesinde birçok spor kulübünün ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Başkan Kocaispir, Göreve geldiğimiz günden bu yana sporu Yüreğir'in ana gündemlerinden biri yapmaya söz vermiştik. Bugün çok şükür bunu önemli ölçüde başarmış olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. İlçemizde yaşayan binlerce gencimizi sokağın olumsuzluklarından uzak tutma hedefiyle yılın 12 ayı sportif faaliyetlerimiz devam ediyorö diye konuştu.

Başkan Kocaispir, Bugün burada 16 amatör spor kulübümüz ve 14 salon sporları yapan kulübümüz olmak üzere toplam 30 kulübümüze nakdi ve ayni yardımda bulunuyoruz. Bu desteğimizin toplam değeri 1 milyon TL'nin üzerinde. Helal olsun, feda olsun, yeter ki gençlerimiz spor yapsın. İnanıyorum ki sizlerin de çabasıyla Yüreğir başarılı sporcular yetiştirecek ve örnek bir ilçe olacaktırö dedi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da, Yüreğir Belediyesi birçok konuda bizlerden desteğini esirgemiyor. Federasyonumuza bağlı kulüpler olarak Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e destekleri için teşekkür ediyorumö ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise konuşmasında spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Kocaispir'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve protokol üyeleri ile birlikte 16 amatör spor kulübü temsilcilerine destek paketlerini teslim etti. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yüreğir Spor Belediye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title