Haberler

Yunan basınında Fatih Terim için skandal manşet: Kuzu postunda kurt

Güncelleme:

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un basına geçen Fatih Terim için Yunan gazetelerinden birinde "Kuzu postunda kurt" manşeti atıldı. Haberin detayında ise "Yunanistan karşıtı biri Yunan takımının başına nasıl geçer?" sorusu yöneltildi.

Teknik direktör Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig devi Panathinaikos ile 1,5 yıllık anlaşmaya varmasının ardından Atina'ya gitmişti. Deneyimli çalıştırıcı, basın toplantısında ılımlı mesajlar verse de Yunan basını olayı Türk düşmanlığı üzerinden farklı noktalara taşımaya gayret ediyor.

Yunan basınında Fatih Terim için skandal manşet: Kuzu postunda kurt

"KUZU POSTUNDA KURT"

Son olarak Yunan gazetelerinden biri Terim'i "kuzu postunda kurt" olarak niteleyen Yunan basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da gönderme yaptı. Terim'i, Erdoğan'ın adamı olarak gösteren gazeteler "Yunanistan karşıtı biri Yunan takımının başına nasıl geçer?" sorusunu yöneltiyor.

TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

THY Euroleague'de mücadele eden Panathinaikos'un basketbol takımının maçını izlemeye giden Fatih Terim, takımın en ateşli taraftar grubunu selamladığı sırada istediği karşılığı alamamıştı. Mücadelenin sonlarına doğru, görevden alınan Ivan Jovanovic lehine tezahüratlar yapmaya başlayan Yunan taraftarlar Fatih Terim'e dolaylı yönden tepki göstermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Fatih Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (14)

Emin Tas:

Ama biz Türkler yunandan futbolcu alıyoruz bu suç bize yeter

239
17
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Arkadaşım git bir Afrika takımını adı duyulmamış bir ada ulkesinin takımını yönet. Ilkokuldan baslayan askerlik ile devam eden haftanin yedi gününün 6 sinda Türk ve Türkiye düşmanlığı yapan bir ülkede ne isin var

214
13
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Çok da dogru sölemişler.

144
25
yanıtYanıtla
Muhammet A:

Terim'i pek sevmem ama sonuçta Yunan'dan para alması iyidir. Türkiye'den alacağına gitsin döviz getirsin. Ne kadar yurt dışına transfer o kadar Türkiye'ye girdi tabi yatırımları Türkiye'ye yaparlarsa

48
10
yanıtYanıtla
Denizci:

Ne alakası var spor dostluk değilmiydi

22
23
yanıtYanıtla
Muhammet A:

Bu arada mümkün mertebe biz de dışarıdan transfer yapmak yerine alt yapılardan kardeş ülkelerden transfer yapmakta fayda var.İlla ki olmazsa olmaz bir transfer ise belki alinabilir. Ancak özellikle İsrail ve Yunan İsveçli Danimarka'lı oyuncu almamamız lazım

36
2
yanıtYanıtla
Kemal Bey:

Fatih terim halen algı peşinde, kaybolan imajını kurtarma peşinde Yunanistan a gitmesi de bu manşetlerde ileriki günlerde yaşanacaklarda hep algı.

23
4
yanıtYanıtla
ismail küçükerdoğan:

Spor, barış elçisidir. Çok iyi olmuş. Bakın, liverpool da İslam karşıtlığı, tüm ingilterenin yarısı kadardır Neden mi. Çünkü Salah Liverpool da oynuyor da ondan. Bilmem anlatabildim mi.

22
1
yanıtYanıtla
Kemal Bey:

Fatih terim halen algı peşinde, kaybolan imajını kurtarma peşinde Yunanistan a gitmesi de, bu manşetlerde, ileriki günlerde yaşanacaklar da hep algı.

13
3
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

DOYMADI GITTI MEZARDA YER ARTIK PARALARI

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title