Haberler

Yüksel Günay: Şota da Küfür Ediyordu

Güncelleme:

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Kasımpaşa maçında yaşanan tartışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Beyaz Tv kanalında yayınlanan Top Bizde adlı programa bağlanarak Kasımpaşa maçında yaşanan küfür ve uzun süredir gündemi meşgul eden meşale tartışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu. "ŞOTA BİZE DE KÜFÜR ETTİ" Kasımpaşa maçında yaşanan küfür olayı hakkında rakip takım teknik direktörü Şota Arveladze'nin demeçleri hatırlatılan Günay konu hakkında; "Şota'nın kendisine sormak lazım. Kendisi bize Trabzon'da az mı küfür etti? Böyle şeyler söylüyorlar insanın asabı bozuluyor. Kendisi o sahada yetişme. Yani bu sporcular arasında olmuş olabilir. Ben olmamış demiyorum. Ama bunu söyleyen sanki kendi hiç bunu yapmamış, kendisi sanki hiç futbol oynamamış. Bunlar yanlış. Edilmişse edilmiştir. Yanınızda bir hakem ve top oynamış bir futbolcu var. Allah aşkına bunlar olmuyor mu? Olmaması lazım" sözlerini kaydetti. "BUNLARI YAPANLAR TERÖRİSTTİR" Uzun süredir gündemi meşgul eden meşale tartışması hakkında da görüşü sorulan Günay; "Bunların taraftar olması mümkün değil. Bunlar hazırlanmış, daha evvel bir takım tertibler yapmışlar, belli ki eğitimini de almışlar. Bu olaylar onu gösteriyor. Buna anarşi diyin, buna Fenerbahçe düşmanlığı diyin... Birkaç isim söyleniyor ama bunların hakiki taraftar olduğuna inanmıyorum. Bir hazırlık var. Elbet polis bir araştırma yapıyordur. Kulüp de yapacaktır. Bakalım ne olacak" sözleriyle görüşlerini belirtti. Ertem Şener'in sizin ağzınızdan bu olayı gerçekleştirenlerin arasından terörist kelimesi çıktı mı sorusuna evet cevabı veren Günay ayrıca; "Dün akşam söyledim, bugün yine söylüyorum. Bunları yapanlar teröristtir. Bunlar terör aynı terör yapıyorlar" sözlerini kaydetti. Günay ayrıca bu tip olayları engellemek adına bazı önlemler alınacağını belirterek; "Tabiki yönetimle bazı görüşmelerimiz oldu. Pazartesi günü yine soracağız. Zannediyorum yönetim geniş çaplı bir soruşturma yapacaktır" açıklamalarında bulundu.

%%EMBEDVIDEO_8386%%

%%EMBEDVIDEO_8385%%

Kaynak: Sporx.com / Spor

Yüksel Günay Fenerbahçe Kasımpaşa Beyaz TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title