Haberler

Yolbulan: "Gruplara Kalmak İstiyoruz"

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Rosenborg’u eleyerek tur atlayan, Karabük gibi küçük bir kente mutluluk yaşatmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, Play-off’tan da çıkarak gruplara kalmak istediklerini belirtti.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Rosenborg'u eleyerek tur atlayan, Karabük gibi küçük bir kente mutluluk yaşatmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, Play-off'tan da çıkarak gruplara kalmak istediklerini belirtti.

Takıma Pazartesi gününe kadar izin verdiklerini ve teknik heyet ile futbolcuları kutlayan Yolbulan, "Karabükspor tarihinin kilometre taşlarından birini yaşadık dün gece. Çok iyi mücadele ettik. Turu hak ederek geçtik. Fakat bununla yetinmeyeceğiz. İnşallah gruplara kalarak Karabük'ün adını daha geniş bir şekilde duyurmak istiyoruz. Gruplara kalırsak oyunculara ciddi bir prim vereceğiz. Şu an aldığımız para deplasman giderlerine gidiyor. Herkes Karabük'e Avrupa'dan para geldiğini sanıyor. 3. ön eleme ve Play-off'tan alacağımız para 180 bin dolar. Bunun da 124 bin lirasını Rosenborg maçı için THY'dan kiraladığımız uçak giderine gitti. Gruplara kalırsak ayak bastı parası alacağız" dedi.

BENZER ÖZELLİKTE İKİ ŞEHİR KARŞILAŞTI

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Fransa'nın Saint Etienne takımı ile eşleştiklerini hatırlatan Yolbulan, "Gelenekleri olan köklü bir kulüp. Ama Rosenborg'ta eski bir Avrupa kulübüydü. Onunla baş etmeyi bildik. Saint Etienne ile de en az başa baş oynayacağımızı ve tur şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum. Saint Etienne 178 bin nüfuslu bir kent. Silah ve bisiklet sanayisi ile meşhur. O yönden baktığınız da hem şehrin büyüklüğü hem de içinde bulundukları sektörlere baktığınızda bir takım benzer özellikler sergiliyor. Sahamızda oynayacağımız ilk maçta onları en güzel bir şekilde ağırlayacağız. Ondan sonra da hep beraber Saint Etienne'e umutlu ve iddialı bir şekilde gideceğiz" diye konuştu.

"GÖNLÜMDEN PORTEKİZ TAKIMI GEÇTİ"

Kurada gönlünden çıkmasını istediği takımın Portekiz takımının olmasını istediğini söyleyen Yolbulan, "Ondan önce PSV olmasında hangisi olursa olsun diye düşünüyordum. PSV'nin dışında her takımla başa baş oynayacak durumdayız. Ben tur şanslarını eşit görüyorum" ifadelerini kullandı.

Transfere değinen Yolbulan, Trabzonspor'dan Soner ve Aykut'un birkaç gün içerisinde resmi imzayı atacaklarını, bunun dışında eski golcü oyuncuları Akpala ile anlaşmaya vardıklarını ve pazar günü akşam İstanbul'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağını kaydetti.

Başkan Yolbulan, takımın Pazartesi gününe kadar izinli olduğunu, 11 Ağustos'ta takımın kulüp tesislerinde toplanacağını sonrasında ise 2. kamp çalışmaları için Topuk Yaylası'na hareket edeceklerini açıkladı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Yolbulan Saint Etienne Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title