Haberler

Yine tarihe geçti! Okan Buruk rekorlara doymuyor

Güncelleme:

Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı. Teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig tarihinde 20 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan dördüncü Türk teknik adam oldu. Galatasaray'da daha önce bu başarıyı Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Gündüz Kılıç yaşamıştı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılı takımın başında rekorlar kırmaya devam ediyor.

SERİ 20 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray'da arka arkaya 13. galibiyetini alan sarı-kırmızılılar, yenilmezlik serisini de 20 maça yükseltti.

Yine tarihe geçti! Okan Buruk rekorlara doymuyor

OKAN BURUK REKOR KIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü 20 maçlık seri ile Galatasaray'ın başında ligde 20 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan dördüncü Türk teknik direktör oldu. Galatasaray'da daha önce Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Gündüz Kılıç, bu başarıyı yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Gündüz Kılıç Fatih Terim Galatasaray Okan Buruk Denizli Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Niyazi Işık:

Birde VAR hakemi yabanci... Turk olsaydi gorurdum seni bu aksam... Bir gol zor atardin...

12
72
yanıtYanıtla
muro baba:

Ne alaka şimdi size uzaydan hakem gelse ona da ağlar sınız? Bitmedi ağlamalarınız

yanıt73
yanıt1
Murat Koran:

Bu salako ne diyor ya? Yabancı hakem olsun diyenler bunlar.. Türk hakem olsaydı görürdüm diyen bunlar. Gerçekten şaka gibi bunlar ya

yanıt41
yanıt2
Oguzhan Bulutt:

Atma niyazi

yanıt12
yanıt1
Niyazi Işık:

Fenevliler sevinsin diye nispet yapiyom. Hani yabanci diyor,... Bunlara uzaydan hakem gelsede aglarlar..., ben onlarin yerine aglayiverdim:)))

34
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title