Haberler

Yine puan aldı! Fatih Tekke'nin Fenerbahçe karnesi çok konuşulur

Güncelleme:

Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe deplasmanına çıktığı 4 maçın 3'ünde puan aldı. Tekke'nin Fenerbahçe'den puan aldığı sezonlarda Fenerbahçe şampiyonluk yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Corendon Alanyaspor ile kozlarını paylaştığı maça Alanyaspor'un teknik direktörü damga vurdu.

FATİH TEKKE'NİN TAKIMLARI KADIKÖY'DE PUAN ALIYOR

Fatih Tekke'nin çalıştırdığı takımlar son 2 sezonda Fenerbahçe'ye Kadıköy'de şampiyonluk yolunda kritik puan kayıpları yaşatırken Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe deplasmanına çıktığı 4 maçın 3'ünde puan aldı.

Yine puan aldı! Fatih Tekke'nin Fenerbahçe karnesi çok konuşulur

Fatih Tekke'nin son 2 sezonda Fenerbahçe'den puan aldığı maçlar;

  • 2022/23; Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor
  • 2023/24; Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor
Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Tekke Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Şükrü Polat:

Hedefi sadece Fenerbahçeden puan almak olan bir ligi izliyoruz. Yabancı değiliz bu duruma. Fenerbahçe 19 Takim

55
60
yanıtYanıtla
BURHAN:

siz ayrı cumhuriyetsiniz ya bu normal değil mi

yanıt18
yanıt13
Salih Yuce:

Ne oldi rengun soldi..

yanıt13
yanıt13
Yorumcu Davut :

cumhuriyet içinde cumhuriyet olduğunu idda eden hainler ordusuna az bile. ama böyle bişey yok tabi ki yalı çocuğunun satın alamadığı maçları hepsinde benzer durum var.

yanıt9
yanıt14
Şükrü Polat:

Burhan, Salih, Davut.. 3unuz bir araya gelse 1 tam adam etmessiniz. Neyin tiribindesiniz fakirler

yanıt10
yanıt8
Gh Tgv:

Neden fbye karsi birler? Cünkü FB cok hak yiyor. Hakemi yanina alip yenemeyen tek takim FB oldu tarihte. Maci izleyen gördü rezalet.

16
23
yanıtYanıtla
Netherill:

evet hak yiyip yiyip şampiyon oluyoruz hatta yetmiyor avrupadan kupalar alıyoruz hak yiyip. hak yemek bizim boynumuzun borcu olmuş tüm anadolu takımlarının hakkını yiyoruz büyük kulüplerinde hakkını yiyoruz.

yanıt2
yanıt5
Akif:

hayallerini çalan kulüpten tabi ki de intikam alacaktı. ne bekliyordunuz?

3
15
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Fenerbahçe Türkiye de fitnenin fesadın baş aktörüdür. Nerdeyse Suudi Arabistan la aramızın açılmasına sebep olacaklardı. Ali Koç şimdiye kadar hiçbir maça ataürk resimli formayla maça çıkmazken sırf Suudi Arabistan la Türkiye nin arasını bozmak için büyük bir fitne fesat oyunu tezgahladılar. İnşallah Fenerbahçe hiçbir zaman şampiyon olamaz ?

5
7
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Başka da bir başarısı yok Tekkenin sezon sonu bakalım ligde kalacaklar mı? Giresun, Ümraniye'de bizden puan almıştı... Geçen sezon güç bela İstanbul ligde kalmıştı...Bu sene o da yolcu...

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title