Haberler

Yeni Düzenleme Geliyor

Maçlarda terör estiren holiganlara karşı stat içlerine karakollar kurulacak.

Vidal'den duble!

Spor sahalarına şiddeti önlemek için yeni düzenleme geliyor. Futbol fanatikleri için ayrıca yeni önlemler geliyor. E-bilet, kameralı takip ve  alkol metre uygulamalarının yanı sıra karakol uygulaması artık statlarda olacak. İstanbul'da bulunan Olimpiyat, Arena ve Şükrü Saraçoğlu statlarına karakol kurulacak. Bazı statlarda ise mobil karakol olacak. 2013-2014 futbol sezonunda çıkan olayların bilançosu ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verilerine göre statlara girişi yasaklanan taraftar sayısı 570, maç saatlerinde karakola giderek imza atanların sayısı ise oldukça az. Geçtiğimiz yıl yüzde 6 olan karakolda imza atma olayı bu yıl yüzde 35'lere çıkmış.

İnşaatlar hızla sürüyor

İstanbul'da bulunan Arena ve Şükrü Saraçoğlu statlarının içerisine kurulacak karakolların inşaatlarına başlandı. Maç günü stada gidecek olan spor asayiş görevlileri olay çıkaran taraftarların, stada giriş yasağı bulunan ve araması olan taraftarların ifadeleri buralarda alınacak. Karakollarda ayrıca nezarethane de bulunacak. Maç bitene kadar bekleme salonları ve nezarethane bekleyecek olan holiganlar buralardan adliyeye sevk edilecek. Öte yandan futboldaki şiddetin önüne geçmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü holiganlara şiddet ile ilgili seminerler verecek.

Olimpiyat Stadı'na yapıldı

Futbolda şiddetin önüne geçmek için yapılan uygulamada Olimpiyat Stadındaki karakolun yapımı tamamladı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şükrü Saraçoğlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title