Haberler

Trabzonspor'un efsanesi Yattara'dan yıllar sonra çok konuşulacak itiraf: Selçuk İnan sadece Burak Yılmaz'a pas atardı

Güncelleme:

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Yattara yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Gineli eski yıldız, bordo-mavili takımda oynadığı dönemde Selçuk İnan'ın yalnızca Burak Yılmaz'a pas attığını söyledi. Yattara yaptığı açıklamada, "Selçuk İnan sadece Burak Yılmaz'a pas atardı. Başka kimseye atmazdı. Bir gün sordum, 'Selçuk bize niye pas atmıyorsun' dedim. O da bana 'Bunları sormayın. Ben Burak'a pas atarım' dedi.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde yeteneğiyle kendine hayran bırakan Yattara, YouTube'da Atakan Kurt'a önemli açıklamalarda bulundu. Gineli eski yıldız eski takım arkadaşı Selçuk İnan'la ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

"BEN DE BÜTÜN TOPLARI UMUT BULUT'A ATMAYA BAŞLADIM"

Yattara, "Selçuk İnan sadece Burak Yılmaz'a pas atardı. Başka kimseye atmazdı. Bir gün sordum, 'Selçuk bize niye pas atmıyorsun' dedim. O da bana 'Bunları sormayın. Ben Burak'a pas atarım' dedi. Ben de bütün topları Umut Bulut'a atmaya başladım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Selçuk İnan Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (1)

Serhat Partalcı:

SONUÇTA TÜRK FUTBOLUNUN KALİTESİ MARKA DEĞERİ DE ORTADA, HERKES SONUÇLARI MERAK EDER ŞÖYLE BİR BAKAR AMA PARA VERİP İZLEYİCİ ABONESİ OLMAZ GEÇMİŞ OLSUN

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title