Haberler

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Hasan Dağı'nda Başladı

Güncelleme:

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası, 35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı'nda başladı. Yarışmalar 5 Ağustos tarihine kadar sürecek.

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası, Hasan Dağı'nda başladı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı'nda başladı.

Hasan Dağı'nda gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük yamaç paraşütü organizasyonundan biri olan Yamaç Paraşütü Dünya Kupası test uçuşuyla başladı. Yarışmalar 5 Ağustos tarihine kadar sürecek.

ABDULLAH KAHRAMAN: TÜRKİYE'NİN EN İYİ MESAFE UÇUŞU YAPILABİLİR DAĞI BURASI

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Asbaşkanı Abdullah Kahraman, "Bugün 35 ülkeden 130 pilotla test uçuşlarına başladık. Yarın resmi açılışla şampiyona başlamış olacak. Hasan Dağı yamaç paraşütü yapılabilecek yerler arasında dünyada ilk 3'e girerek tescil kazandı. Türkiye'nin en iyi mesafe uçuşu yapılabilir dağı burası. Ülkemiz böyle bir dağa sahip olduğu için gururluyuz. Bütün halkımızı davet ediyoruz. Bu görseli kaçırmasınlar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Dağı Aksaray Dünya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title