Haberler

Yalova'da Veteranlarda Heyecan Başladı

Atakent Hastanesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen 4. ASKF Veteranlar Ligi Futbol Turnuvası’nda ilk santra yapıldı.

Atakent Hastanesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen 4. ASKF Veteranlar Ligi Futbol Turnuvası'nda ilk santra yapıldı. Bir ay sürecek futbol şölenin açılış maçında Doğaspor ile Güneşspor karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynan ve Ulusal Hakem Sefa Demir'in yönettiği karşılaşmayı sarı kırmızılı ekip Doğanspor 3-0 kazanarak, Veteranlar Ligine iyi başlangıç yaptı.

4. ASKF Veteranlar Ligi Futbol Turnuvası'nda A Grubu'nda Teşvikiyespor, Doğanspor, Güneşspor, Yeşilovaspor, Çiftlikköy Belediyespor, B Grubu'nda Paşakentspor, Pendik Kocaderespor, Bayrakspor, Hacı Ömeroğlulları, 90+4 Termalspor ve Yalova Kamu-Sen şampiyon olabilmek için ter dökecek. Turnuva da beraberlikle sonuçlanan maçların ardından seri penaltı atışları mücadelenin galibini belirlerken, organizasyon futbol müsabaka talimatları doğrultusunda oynanacak. 1975 ve altı doğumlu olan oyuncuların kadroda yer alacağı takımlar 1976-1977-1978 ve 1979 doğumlu 3 oyuncu kontenjanına sahipler.

Tüm takımlara başarılar dileyen Yalova ASKF Başkanı Harun Keser, "Yaklaşık bir buçuk ay sürecek organizasyonun renkli anlara sahne olmasını bekliyoruz. İlk santramızı gerçekleştirdik. Turnuvada mücadele eden 11 takımda başarılar diliyorum. Desteklerinden dolayı da Atakent Hastanesi'ne teşekkür ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Saraç Sefa Demir Atakent Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title