Haberler

    Wenger: Yeni Bir Forvete İhtiyacımız Yok

    Arsenal'in patronu Wenger, Podolski'nin ve Walcott'un geri dönmesi ile beraber yeni bir forvete ihtiyaç duymayacaklarını düşünüyor.

    Arsenal menajeri Arsene Wenger, Premier Lig'deki iddialarının devam etmesi için yeni bir forvet tranfer etmeleri gerektiğini düşünmüyor.

    Arsenal'de Nicklas Bendtner'in Ocak ayında kulüpten ayrılması ile beraber Giroud, takımın tek merkez forveti olacak. Ancak Wenger, Theo Walcott'un ve Lukas Podolski'nin yakında döneceğinden ve Fransız oyuncunun üzerindeki yükün hafifleyeceğinden emin.

    Fransız çalıştırıcı verdiği demeçte, "Theo bize diğer oyuncuların veremeyeceği kaliteyi ve farklı seçenekleri sunuyor." şeklinde konuştu.

    Wenger sözlerine, "Eğer bugün Giroud'u kaybedersek, ön tarafta başka bir oyuncumuzun olmadığını biliyorum. Ancak yeni bir forvet almadan da şampiyon olabiliriz. Podolski henüz dönmedi, ama en kısa zamanda aramızda katılacak. Ocak ayında yeni bir transfer yapmaya karşı değilim. Hiçbir zaman hata yapmayacağımı da söylemiyorum." ifadeleri ile devam etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lukas Podolski Arsene Wenger Theo Walcott Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title