Haberler

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Salon: Cengiz GöllüHakemler: Hakkı Demiralay, Bilal ÇağlarBursa Büyükşehir Belediyespor: Fatma Yıldırım, Ergül Eroğlu, Bytsenko, Leys, Belien, Nilay Karaağaç (Aylin Sarıoğlu, Dimitrova, Cansu Aydınoğulları, Merve İkbal Albayrak)Seramiksan: Malasevic, Ceyda Demirhan, Meryem Boz,...

Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Hakkı Demiralay, Bilal Çağlar

Bursa Büyükşehir Belediyespor : Fatma Yıldırım, Ergül Eroğlu, Bytsenko, Leys, Belien, Nilay Karaağaç (Aylin Sarıoğlu, Dimitrova, Cansu Aydınoğulları, Merve İkbal Albayrak)

Seramiksan: Malasevic, Ceyda Demirhan, Meryem Boz, Bayramova, Krsmanovic, Sıla Çalışkan (Sedef Sazlıdere, Işıl Öz, Müge Örencik, Gizem Mısra Aşçı, Rida Erlalelitepe)

Setler: 25-23, 20-25, 25-15, 25-22

Süre: 112 dakika (27, 29, 26, 30)

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 13. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan'ı 3-1 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan ve teknik molayı 12-8 üstün geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-23 kazandı.

İkinci sette toparlanan Seramiksan, Bayramova ve Meryem Boz ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-8 üstün girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü sürdüren konuk ekip seti 25-20 önde tamamladı.

Üçüncü set her iki ekibin de karşılıklı sayılarıyla devam etse de teknik molaya Bursa Büyükşehir Belediyespor, 12-11 üstün girdi. Teknik mola sonrasında iyi oyununu sürdüren Bursa ekibi, Leys ve Ergül Eroğlu ile bulduğu sayılarla seti 25-15 üstün geçti.

Dördüncü sette teknik molaya 12-10 önde giren Bursa Büyükşehir Belediyespor seti 25-22 kazandı, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Fatma Yıldırım Karaağaç Vestel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title