Haberler

Vanlı Halterciler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Vanlı halterciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezinde Gençler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyorlar.

Vanlı halterciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezinde Gençler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyorlar.

Ferdi Sporlar Merkezi Halter Salonunda Milli Halter Antrenörü Cihan Ertunç gözetiminde günde 5 saat antrenman yapan ve sporcu misafirhanesinde konaklayan halterciler, başarı tablolarına yeni başarılar eklemek istiyor. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Halter Antrenörü Cihan Ertunç, Van'da halter branşında iki yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın girişimleri sonucunda Edremit ilçemizde bulunan Nur Tatar Spor Salonu ve İpekyolu ilçesindeki Ferdi Sporlar Merkezinde çalışmalara 397 lisanslı, 101 faal sporcu ile ücretsiz kurslara devam ettiklerini söyledi. Ertunç, "24 ve 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çorum'da yapılacak olan Gençler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına disiplinli ve iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bizim buradaki amacımız, ilimizin halter geçmişine bakıldığı zaman çok iyi dereceler ve şampiyonluklar elde eden ve milli takımımıza birçok sporcu kazandırmanın gururunu yaşayan biri olarak; bu birikim ve tecrübelerimizle güzel hedeflere ulaştırmaktır. İlimizde halter branşının yaygınlaşması ve gençlerimizin bu sporu yapması ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir program ile devam ediyor. Bu yıl il müdürlüğümüz organizasyonluğunda yapmış olduğumuz Halter İl Birinciliği Yarışmaları sonunda birçok sporcumuz kendi yaş ve kilolarında başarı sergileyerek federasyonumuz tarafından yapılacak yarışmalara katılmaya hak kazandılar. Bu yarışmalarda başarılı olan sporcularımız, il müdürlüğümüzün destekleri ile yeni ekipman ve malzemeler ile Edremit ilçemizde bulunan Nur Tatar Spor Salonumuzda oluşturduğumuz halter salonunda da kendi antrenmanları ve yaz spor okulları kapsamında kursa katılan öğrencilerimiz ile haftalık düzenli çalışmalarına devam ediyorlar" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nur Tatar İpekyolu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title