Haberler

Van Persie, Louis Van Gaal Tarafından Küçük Düşürüldü

Güncelleme:

İngiliz gazetesi Daily Mirror, Van Gaal'in Van Persie'yi tek başına idman yaptırarak küçük düşürdüğünü, ayrılığın bu yüzden gerçekleştiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Robin van Persie için İngiliz basınından çarpıcı bir iddia geldi. İngiliz basını, Hollandalı yıldızın Manchester Unıted'dan neden ayrıldğını yazdı.

KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ

İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Fenerbahçe ile anlaşan Robin van Persie'nin, teknik direktör Louis van Gaal tarafından küçük düşürüldüğü için Manchester United'dan ayrıldığını yazdı.

İHANETE UĞRADI

Van Gaal'in, Van Persie'ye tek başına antrenman yapmasını emretmesinin ardından Hollandalı forvet oyuncusunun Fenerbahçe'nin 4.7 milyon sterlinlik teklifini kabul ettiğini belirten Daily Mirror, "Robin van Persie, teknik direktörünün ihanetine uğradığını hissetti. O da Fenerbahçe'ye gitti" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Louis van Gaal Daily Mirror Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (67)

Muhammed:

bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum fenerbahce gercekten bizden daha büyük bir kulüp oldugunu her fırsatta gösteriyor egri otur dogru konus bizim takımdan bi cacık olmaz arkadaslar sizde kabullenin

23
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öküz alırdık o parayla salaklar :D herkes seviniyor ama yine gol makinesi diye çamaşır makinesi aldılar haberleri yok

4
21
yanıtYanıtla
sami:

saçları beyazlanmış bu presi çıkmış

6
19
yanıtYanıtla
KRALX:

İYYİ TAM TAKIMINA GELMİŞ. YALAN, DOLAN, HIRSIZLIK, İHANET VS. HEELE HELE ŞİKE NORMALDİR FB CUMHURİYETİ İÇİN :))

6
14
yanıtYanıtla
Hakan:

Büğün tüm dünya basınında bu haber vardı,Türkiye trilyon verse bu reklamı yapamazdı.büyüksün fenerbahçe

11
9
yanıtYanıtla
VAN PÖRSÜMÜŞ:

VAN PÖRSÜ PÖRSÜMÜŞ ARTIK YAŞ OLMUŞ 32 FENER ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİREMEZSE VAY FENERİN HALİNE EKONOMİK SIKINTIYA GİRİP TRANSFER YASAĞI GELİR

10
9
yanıtYanıtla
kenan:

bu yasta ve bu para cok fazla. gecen sene 10 gol atmis. sadece ismi var. stadi doldurmak icin yapilan transfer

5
11
yanıtYanıtla
2010-2011 şampiyonu trabzonspor:

şikeciler bugünlerin tadını çıkarın fifa ve CAS er yada geç sizden yaptığınız şikelerin hesabını soracak o zaman çok ağlayacaksınız çoook :)

3
12
yanıtYanıtla
Abdullah:

La oglum bu adamin saclari beyazlamis körmüydünüz alirken

7
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sneijder şu an 31 yaşında drogba 35 yaşında gs geldi adamlar parasızlıktan cris i bile 35 yaşında getirmişlerdi fener 1, 2 yıl önce üst üste ingilterede gol kralı olmuş adamı getirdi diye yaşlı mı oluyor pehh : )) bu kadar da çekememezlik olmaz milletde

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title