Haberler

Uzgur: Nasıl Güçlü Olduğumuzu Gösterdik

Güncelleme:

Ersel Uzgur, "Şehrin takımına sahip çıktığı zaman nasıl bir güç haline geldiğini hepimiz gördük" dedi.

Bursaspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, yeşil beyazlı takımına yaptırdığı antrenmandan önce düzenlediği basın toplantısında, "Şehrin takımına sahip çıktığı zaman nasıl bir güç haline geldiğini hepimiz gördük" dedi.

Galatasaray maçında oluşan atmosfere dikkati çeken Ersel Uzgur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atatürk Stadı'nda son yıllarda bu kadar kalabalık taraftar desteği olan bir maç belki de çok az olmuştur. Maçtan sonra da tüm basın, taraftar, maça gelen ve gelmeyen sessiz çoğunluk takımının yanında olduğunu göstermiştir. Bu gösterme camianın gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bursa şehri takımına sahip çıktığı zaman nasıl bir güç haline geldiğini hepimiz gördük."

"PUANLARLA DÖNECEĞİZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları 1461 Trabzon maçından beri takımı hazırladıklarını ifade eden Ersel Uzgur, şöylebdevam etti:

"Oyuncularımızın moral durumu iyi. İki maçta da çok iyi mücadele gösterdiler. Bu haftaya 11 sakatla başladık ama bu sayı azaldı. İnşallah hafta sonunda Karabük'te çok iyi mücadele edip taraftarımızın özlediği puanlarla Bursa'ya döneceğiz. Karabükspor, bu yıl iyi bir performans sergiliyor. Çok iyi sonuçlar alıyor. Çok iyi oyuncuları var. Biz de onların güçlü ve zayıf yönlerini analiz edip ona göre bir oyun planıyla oynayacağız."

"ŞAHSIMA ALMIYORUM

Erel Uzgur, "Çok zorlu bir süreçte takımın başına geçtiniz. Camia ve taraftar size destek verdi. Bu sizi nasıl etkiliyor?" sorusuna ise, "Bursasporlu olarak olumlu etkiliyor. Ben bunu Bursasporluların takımına sahip çıkması olarak değerlendiriyorum. Şahsıma almıyorum" cevabını verdi.

CARSON İDMANA ÇIKMADI

Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Basına 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı. Yeşil beyazlı ekip daha sonra gruplara ayrılarak 5'e 2 pas çalışması yaptı. Bursaspor, basına kapalı bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları süren Sestak, Ferhat, Vederson takımdan ayrı düz koşu yaparken, tedavisine devam edilen Carson antrenmana çıkmadı. Öte yandan milli takım kamplarında olan Edu ve Forsell de antrenmana çıkmayan isimler oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ersel Uzgur Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title