Haberler

Uşak'ta 3 Hafta Sürecek Süpermoto Heyecanı Başladı

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 2014-2015 sezonu 4. ayak yarışı bugün Uşak’ta başladı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 2014-2015 sezonu 4. ayak yarışı bugün Uşak'ta başladı.

Uşak'ta üç hafta arka arkaya sürecek olan Süpermoto heyecanı bugün start aldı. Dün Uşak'a intikal eden ekipler Türkiye'nin en modern Süpermoto pist alanında kamplarını kurdular. Türkiye Motosiklet Federasyonu Süpermoto Komisyonu Başkanı Murat Yazıcı, 2014 Süpermoto sezonunun 4. ayak yarışlarına 34 resmi sporcunun katıldığını söyledi. Yazıcı, Türkiye ve dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun organize ettiği KNN54 CUP'un ikinci ayak yarışlarının da özel yapım motosikletlerle Uşak'ta yapılacağının altını çizdi.

Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto Gençler 85 cc ve Süpermoto Minikler 65 cc kategorilerinde yapılacak olan yarışlardaki sporcular öğlen saatlerinde piste çıkarak yarın yapılacak yarışlar için hem hazırlık yaptılar hem de sıralama turları için pistte tur attılar. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun Dünya Supersport Şampiyonası'nın 8. ayağında Portekiz'de piste çıkacak olmasından dolayı önümüzdeki hafta yine Uşak'ta yapılacak olan 5. ayak yarışlarına katılacağı bildirildi. Uşak'ta yapılacak olan 4. ayak yarışları Pazar günü saat 14.00'da İzmir yolu üzerinde bulunan Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti'nde başlayacak. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kenan Sofuoğlu Murat Yazıcı Türkiye Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title