Haberler

Uruguaylılar Muslera'yı sildi! Yediği goller en sonunda çıldırttı, takım kaptanından fırça yedi

Güncelleme:

Bolivya'ya 3-0 kaybeden Uruguay'ın Dünya Kupası şansı çok azaldı, fatura Muslera'ya kesildi. Muslera, Messi'den yediği ilginç golün aynısını yedi. Takım kaptanı Godin, golden sonra Muslera'ya adeta fırça attı. Takım arkadaşları ve taraftarlar Muslera'ya en sonunda isyan etti.

Geçtiğimiz sezon Rize'de talihsiz sakatlık yaşayan ve yaklaşık 8 ay sahalardan uzak kalan Muslera, bir türlü eski görüntüsüne dönemedi. Galatasaray'da sezona hatalarla başlayan Muslera, son zamanlarda bunları törpülese de Uruguay Milli Takımı'nda toparlayamıyor.

Uruguaylılar Muslera'yı sildi! Yediği goller sabırları taşırdı, takım kaptanından fırça yedi

ELİNDEN KAÇIRDI

Karşılaşmanın 29. dakikasında Carlos Arce'nin ortasında topu elinden kaçıran Muslera, kendi kalesine gol attı. Kaptan Godin, ağlara giden topu çıkarmaya giderken çılgına döndü. Muslera'ya söylendi.

Uruguaylılar Muslera'yı sildi! Yediği goller sabırları taşırdı, takım kaptanından fırça yedi

HERKES İSYAN ETTİ

Milli Takım'da neredeyse her maç bir skandal gol yiyen tecrübeli kalecinin artık formayı bırakması gerektiği şeklinde görüş belirtenler var. Muslera hakkında Uruguay'da yapılan bir caps, dünya genelinde spor siteleri sayfalarında adeta elden ele dolaştı.

Uruguaylılar Muslera'yı sildi! Yediği goller sabırları taşırdı, takım kaptanından fırça yedi

Uruguaylılar Muslera'yı sildi! Yediği goller sabırları taşırdı, takım kaptanından fırça yedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Muslera Uruguay Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

vedat cici :

yaş itibariyle milli takımı bırakmalı iyi kaleci kedi gibi reflexler sağlam ama bazen öyle saçma sapan goller yiyor ki saç baş yoldurtuyor genede iyi kaleci

17
9
yanıtYanıtla
Contra34:

Tamam 1. Golde hatası var ama sen dünyaca ünlü Uruguay defansıysan 2. Ve 3. Goldeki gibi net açıklar vermeyeceksin

17
2
yanıtYanıtla
Çınar Durmaz:

golleri kurtardığında niye skandal olmadı 8 ay sahalarda yoktu eline top gelmedi pandemi vardı siz hala iki gol yedi diye adamda suç buluyonuz oynuyamıyorsa oynatmayın Galatasarayda mis gibi şampiyonluklar getirdi

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title