Haberler

Urfaspor Yönetiminden Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Şanlıurfaspor Yönetimi, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfaspor yöneticilerinden 2. Başkan Nabi Kırmızı, Maruf Güneş, Av. Mahmut Saatçi ve Süleyman Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kulüp yöneticileri burada hedeflerini ve çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ziyarette Şanlıurfaspor'un PTT 1. Lig'de kalıcı olduğunu belirterek "Şanlıurfa'nın Türkiye de daha iyi tanıtılmasında bu yönetimin büyük emekleri var. Bu Başkan ve yönetimle Şanlıurfaspor Süper Lige çıkacaktır" dedi.
Yönetimin ekonomik noktalardaki fedakarlıklarının göz ardı edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Yıldız, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm olanaklarından bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Şanlıurfaspor faydalanacaktır" diye konuştu.
Kulüp yöneticileri 2. Başkan Nabi Kırmızı, Ertuğrul Yıldız'a desteklerinden dolayı teşekkür "Sayın Yıldız gibi başarılı bir hemşerimizin burada görev yapıyor olması ve çok uyumlu bir şekilde çalışıyor olmamız gurur verici. Bizler Şanlıurfaspor olarak GAP Arena Stadyumundaki çim ile tribün arasındaki mesafe sorunun giderilmesi için 2014 – 2015 sezonu sonunda çalışmalara başlayacağız" dedi.

GAP Arena futbol sahasının Türkiye'nin en güzel statlarından biri olduğunu dile getiren Maruf Güneş ise "Ses sistemi sorunu, çim sorunu ve ışıklandırma sorununun çözümünden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Spor

Ertuğrul Yıldız Şanlıurfaspor Nabi Kırmızı Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title